Yeşilay Gümüşhane Şubesinden 5 ayda 30 faaliyet

Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı Selami Öktem, göreve geldiği günden bugüne kadar yaklaşık 30 farklı faaliyette bulunduklarını açıkladı. 

Yeşilay Gümüşhane Şubesinden 5 ayda 30 faaliyet

17 Şubat 2024 tarihinden itibaren birçok önemli etkinlik ve faaliyet gerçekleştirdiklerini kaydeden Öktem, bu faaliyetler kapsamında Yeşilay haftası ziyaretleri, farkındalık ve doğa yürüyüşleri, sağlıklı yaşam için bisiklet etkinlikleri, stant çalışmaları ve okullarda “Benim Kulübüm Yeşilay” seminerleri düzenlendiğini söyledi.

Gümüşhane’de şube olarak hem önleyici faaliyetler gerçekleştirdiklerini hem de Genç Yeşilay ekipleri ile üniversite kulüplerinde aktif rol aldıklarını, ayrıca, YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) aracılığıyla Gümüşhane halkına profesyonel destek sağladıklarını ifade eden Öktem, YEDAM’ın, bağımlılıklarla mücadelede önemli bir merkez olduğunu ve ücretsiz hizmet sunduğunu vurgulayarak Gümüşhane halkının YEDAM'a 115 numaralı telefondan ulaşabileceğini hatırlattı.

Yeşilay Gümüşhane Şubesi’nin düzenlediği etkinliklerin toplum sağlığını desteklemek ve bağımlılıklarla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Öktem, doğa yürüyüşleri ve bisiklet etkinlikleri gibi aktivitelerle sağlıklı yaşamın teşvik edildiği, stant çalışmaları ve seminerlerle bilgilendirme yapıldığını söyledi.

Öktem, her fırsatta sahada olmaya çalıştıklarını ve Yeşilay gönüllülerinden aldıkları destekle mücadelelerini sürdürdüklerini belirterek, sağlıklı bir gençlik ve sağlıklı bir gelecek hedefiyle tüm teşkilatlarıyla birlikte daha sağlıklı yarınlar için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yeşilay Gümüşhane Şubesi’nin etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve güncellemeleri takip etmek için Instagram (@yesilaygumushane) ve Facebook hesaplarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, bağımlılıklarla mücadele ve destek almak için YEDAM'a 115 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER