Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane GÜSİAD Burs Başvuruları Başladı

GÜSİAD Burs Başvuruları Başladı

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (GÜSİAD) 2014-2015 dönemi için burs başvuruları 25 Eylül-25 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak.

713
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (GÜSİAD) 2014-2015 dönemi için burs başvuruları 25 Eylül-25 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak.

GÜSİAD Genel Başkan Prof.Dr. Kenan Aydın, Esenyurt’taki projelerine rağmen bu dönemde de imkânlar ölçüsünde burs sağlama çabası içerisinde olduklarını belirterek, GÜSİAD Yönetim Kurulu olarak 2014-2015 dönemi için bursların 750 TL olmasına, burs sağlanacak öğrenci sayısının yaklaşık 300 olmasına karar verildiğini söyledi.

Burs ödemelerinde öğrencilerin başarı durumlarının esas alınacağını kaydeden Aydın, “Buna göre ara sınıflarda (2.3.4 veya 5) okuyan öğrencilerimizin başarılı sayılabilmeleri için notlarının en az 3.00/4.00 veya 75/100 seviyesinde olması gerekmektedir. Bu başarıya sahip öğrencilerimizin GÜSİAD web sayfasından derneğimize başvuruda bulunmalarına karar verdik.” dedi.

Burs verilmesi planlanan öğrencilerden babası vefat etmiş olanlara hangi sınıfta okuduğuna bakılmaksızın burs verileceğini dile getiren Aydın, geçen yıl toplam 317 öğrenciye burs sağladıklarını, 18 öğrencinin ise burslarının ödenemediğini hatırlatarak, bu öğrencilerden öğrenime devam edenlerin sadece öğrenci belgesi göndermeleri halinde burslarının öncelikle olarak ödeneceğini söyledi.

Kenan Aydın, Muammer Beyaz, Tahsin Söğüt, Yaşar Topçuoğlu ve Süleyman Aydın’dan oluşan burs komisyonunun yapılacak başvuruları titizlikle değerlendirerek yaklaşık 300 öğrencimize burs sağlamaya çalışacağını ifade eden Aydın, “Yukarıda belirlenen ilkeler ışığında; durumları GÜSİAD Burs Yönetmeliği’ne uyan öğrencilerin, soruları elektronik ortamda (www.gusiad.org.tr) okunaklı ve eksiksiz cevaplayarak istenen belgeleri GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’ne posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni eder, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.”
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
k
kezban 10 yıl önce
kimler başvuru yapabilir bur çıktıgın da belgeleri kime ulaştırmamız gerekiyor
BEĞENME
0
CEVAPLA
a
ali demir 10 yıl önce
Merhaba ben istanbul universitesi 4sinif maliye bolumu öğrencisiyim.burs başvurusunda bulumak istiyorum ancak 3 uzeri not isteniyor .bu not ortalamasi bizim okulda ciddi bir oran. her universite icin bu oran ayni olamaz cunku her üniversite egitim kalitesi farklıdır. Sizlerle bu konuda magduriyetimi bildirir ve ilgi alakaniza tesekkur ederim
BEĞENME
0
CEVAPLA
y
yunus 9 yıl önce
not ortalamasını yanlış yazmışım,acaba sıkıntı olur mu
BEĞENME
0
CEVAPLA