Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55

Ceza Yeme Pestil Ye !

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, bir pestil firması ilginç bir yöntemle Gümüşhane pestil ve kömesini tanıtıyor. Karayolu kenarına sürücülere uyarı mahiyetinde “Ceza Yeme, Pestil Ye” yazılı tabela asan firma hem satışını artırdı hem de sürücüleri ceza yemekten kurtardı.

123
Gösterim
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, bir pestil firması ilginç bir yöntemle Gümüşhane pestil ve kömesini tanıtıyor. Karayolu kenarına sürücülere uyarı mahiyetinde “Ceza Yeme, Pestil Ye” yazılı tabela asan firma hem satışını artırdı hem de sürücüleri ceza yemekten kurtardı.

Şiran ilçesinde pestil-köme fabrikası sahibi ve Gümüşhane Pestil-Köme Üreticileri Birliği Başkanı Abdulbaki Kara (27), Gümüşhane pestil-kömesini tanıtmak için ilginç bir yöntem seçti. Bayburt-Şebinkarahisar (D-040) karayolu Şiran ilçe geçişi kenarında bulanan işletmesinin önüne yaptırdığı tabela ile sürücüleri uyaran Kara, “Ceza Yeme Pestil Ye” sloganıyla da hem pestil reklamını yapıyor hem de sürücüleri trafik kurallarına uymaya teşvik ediyor.

“OLUMLU TEPKİLER ALDIK”

Anayol üzerinde bulunan fabrikasının önüne yaptırdığı tabelaya “Trafik Kurallarına Uy, Ceza Yeme Pestil Ye” ibarelerini yazdıran Kara, “Hedefimiz Gümüşhane pestilini tanıtmak olduğu için ülkemizde de tanıtım amaçlı buna benzer uygulamaları farklı illerimizde görmüştük. Dolayısıyla bizde ilimizde vatandaşlarımızı trafik kurallarına karşı uyarmak ve ürünlerimizin tanıtımını yapmak için böyle bir tabela yapma gereksinimi duyduk. Tabelayı yaptıktan sonra vatandaşlardan olumlu tepkiler aldık. Bu tabelayla gerçekten trafik cezalarını Şiran ölçeğinde önlediğimizi düşünüyorum. İlçemize dışarıdan gelen yabancı sürücülerde tabelayı görerek yavaşlayıp hız limitlerine uyma konusunda tedbir alıyorlar. İlçedeki trafik ekipleri de tabelanın onların açısından olumlu bir etki oluşturduğunu belirterek bize teşekkür de ettiler.” dedi.

“TABELAYI YAPTIRDIKTAN SONRA SATIŞLARDA ARTIŞ OLDU”

Kara, tabelayı yaptırdıktan sonra fabrikadaki pestil-köme satışlarında artış olduğunu da belirterek, “Trafik Kurallarına Uy, Ceza Yeme Pestil Ye” sloganıyla yoldan geçen vatandaşlarımıza espriyle birlikte pestil de satıyoruz.” diye konuştu.
Ceza Yeme Pestil Ye ! 1
1 / 4
Ceza Yeme Pestil Ye ! 2
2 / 4
Ceza Yeme Pestil Ye ! 3
3 / 4
Ceza Yeme Pestil Ye ! 4
4 / 4
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
şiran 11 yıl önce
ne hikmetse şiranda bütün kazalar da bu kavşakta oluyor...:)
BEĞENME
0
CEVAPLA
özkan şahin 11 yıl önce
tebrikler...
BEĞENME
0
CEVAPLA