Gümüş evinde fırsat tepti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ligin 4.haftasında konuk ettiği Batlamaspor’la 1-1 berabere kaldı.

Gümüş evinde fırsat tepti

Üst sıraları hedefleyen her iki ekibin mücadelesi kontrollü başladı. Temsilcimizin dakikalar ilerledikçe rakip sahada daha fazla göründüğü dakikalarda konuk ekip Batlamaspor, önemli kontra ataklar yakaladı.

İlk iki kontra denemesinde kalecimizi geçemeyen Giresun temsilcisi, dakikalar 23'ü gösterirken 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen kırmızı beyazlı temsilcimiz, daha fazla risk alarak beraberliği arasa da, final paslarında başarılı olamayınca aradığı golü bulamadı ve ilk 45 dakika konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya yaptığı iki değişiklik sonrası rakibine oranla daha iyi başlayan taraf temsilcimiz Gümüşhanespor oldu. Beraberlik golünü bulmak adına temposunu her geçen dakika artıran temsilcimizin ilk yarıdaki final paslarındaki zaafiyeti devam edince pozisyon bulmakta zorlandı.
Karşılaşmanın son bölümüne girilirken aldığı riskleri artıran temsilcimiz kurduğu baskının sonucunu aldı ve 78.dakikada mücadeleye eşitliği getirdi.

Bu dakikadan sonra kırmızı beyazlı temsilcimizin üstünlük çabaları ve konuk ekibin arayışları sonuç vermeyince zorlu müsabaka 1-1 sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER