Gümüş kapılarını halka açtı

Bu sezon BAL ligi, 2.grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor’un yeni başkan ve yönetim kurulu, kulübün şehirle kopmak üzere olan bağlarını sağlamlaştırmak adına radikal kararlar almaya devam ediyor.

Gümüş kapılarını halka açtı

İl olarak ilçeler dahil tüm amatör kulüplerin altyapılarını 3’er gün kulüp tesislerinde ağırlayarak minik ve genç futbolculara profesyonel havayı yaşatmasının yanı sıra futbolcu ailelerinin de kulübü daha yakinen tanımasına vesile olan projenin ardından, profesyonel liglerdeki tek temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor’a koşulsuz kapılarını açarak kamp yapmasını sağladı.

Gümüşhane kamuoyunun ve Gümüşhanespor sevenlerinin çok alışkın olmadığı projelerle yeniden şehirde kabul gören yönetim kurulu şimdi de kulübün kapılarını taraftarına sonuna kadar açarak kulüp üyeliği seferberliği başlattı.

HEDEF 29 BİN ÜYE

Gümüşhanespor’un Gümüşhanelilerin takımı olduğuna vurgu yapılan üye kaydı konusunda açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Erol Ocaklı; “Gümüşhanespor tüm Gümüşhanelilerin en önemli değerlerinin başında geliyor. Geçmişten günümüze süregelen bazı eksikliklerden haklı veya haksız sebeplerle kulübümüzle şehrimizin arasındaki mesafe maalesef giderek açıldı. Onun takımı, bunun takımı, oralıların veya buralıların takımı, İstanbul kanadı, Ankara kanadı gibi birçok bahane üretildi. Şimdi şeffaf, denetlenebilir ve hesap verilebilir bir sistemi arzu eden tüm hemşehrilerimi kulübümüzün bir parçası olamaya davet ediyorum. Gelin göz bebeği kulübümüzü beraber yönetelim. 29 bin üye hedefiyle yola çıktık. Bu sayıya kısa sürede ulaşacağımızı düşünüyorum. Unutmayalım ki, başka bir Gümüşhanespor yok” şeklinde konuştu.

Öte yandan kulübe üyeliklerde yıllık aidat 1.029 TL olarak belirlendi. İlk aidat peşin sonrakiler ise takip eden yıl içerisinde ödenebilecek. Üyeliğin bir başka kampanyası ise, üyelik ve yeni sezon forması paketi ise 2.229 TL olarak belirlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER