Gümüş zorluk çekmeyecek!

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Kahramanmaraş Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Gümüş zorluk çekmeyecek!
Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Kahramanmaraş Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mardinspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek ligde 3.sıraya yükselen Gümüşhanespor, Tekke Beldesinde bulunan tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Kulüp yönetiminin de izlediği antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Bizim için Mardin maçı neyi ifade ettiyse Kahramanmaraş maçı da aynı durumda. Bu yüzden zor kelimesini düşünmüyorum.” dedi.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

İncedal, “Mardin maçı bizim için olması gereken bir maçtı. Normal bir sonuç olarak nitelendiriyoruz. Ciddi bir çalışma programıyla birlikte sahaya çıktık. İstediğimiz sonucu aldık. Artık o maç geride kaldı ve önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Çalışma programımızı ona göre yapıyoruz.  Kazanmak için sahaya çıkacağız.” dedi.

“GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ”

Kahramanmaraş’ın grupta büyük rakamlar harcayan, kendi ölçülerinde tecrübesi olan birçok oyuncuyu kadrosuna katmış ve hedefini 2. Lig’e çıkmayı koymuş bir takım olduğunu, buna karşın kendilerinin de çok iyi futbolculardan kurulu güçlü bir takım olduklarını kaydeden İncedal, “Yavaş yavaş takım olma yolunda yüzdelerimizi arttırıyoruz. Elde ettiğimiz başarılar, takımın özgüvenini daha da arttırdı. Maraş maçına ve diğer takımların maçına hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp kazanmak için oynayacağız. Bu konuda futbolcularıma güveniyorum. Hepsinin inancı tam. Mardin maçı neyse Maraş maçı da bizim için öyledir.” diye konuştu.

Gümüşhanespor’un her geçen hafta takım bütünlüğünü ve istikrarını sağladığını vurgulayan İncedal, “Öncelikle iyi bir takım olmalısınız. Gümüşhanespor’un her geçen gün takım bütünlüğünü sağlayacağını görüyorduk. Hedefimiz yine ilk 5’e girebilmek. Ama biz yukarıyı istiyoruz. Takım istikrarını korumak çok önemli. Benim için zor diye bir olay yok. Koyduğunuz hedefler doğrultusunda programınızı iyi yaparsanız zor diye bir şey yoktur. Bu yüzden zor kelimesini düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Ahmet Öksüz

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2012, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER