Gümüşhaneli çocuklar Gümüşhanespor tesislerinde misafir ediliyor

Gümüşhane’de uzun yıllardan beri 2.ve 3.ligde mücadele eden ve bu sezon BAL liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, ildeki futbol kulüplerinin altyapılarındaki çocukları 2’şer günlüğüne Gümüşhanespor tesislerinde misafir ediyor.

Gümüşhaneli çocuklar Gümüşhanespor tesislerinde misafir ediliyor

Gümüşhaneli çocukların kendi kulüplerini görüp, profesyonel futbol havasını koklayıp o duyguları yaşamaları için yeni başkan Erol Ocaklı ve yönetimi tarafından hayata geçirilen projeyle altyapıda futbol oynayan tüm sporcular kulübün Tekke Beldesinde bulunan Hacı Osman Akgül Spor Tesislerinde misafir ediliyor.

Çocukların tesisi tanıyıp profesyonel futbol hayatına dair tecrübe edinmeleri için gerçekleştirdikleri projenin 12 gün süreceğini kaydeden Gümüşhanespor Başkanı Erol Ocaklı, “Bu projemizle Gümüşhane halkıyla tesisi buluşturmayı amaçladık. Altyapımızda ne kadar çocuğumuz varsa bunları kulübümüzde 2’şer gün misafir ediyoruz. Tesisi ve içinin nasıl olduğunu bilmeleri, profesyonel sporcuların nasıl şartlarda çalıştıklarını, nerede yattıklarını, ne yediklerini görmeleri için yaptık. 12 gün sürecek kampımız bütün altyapıda ne kadar çocuğumuz varsa onlara 3 öğün yemek veriyoruz. Kulübümüzün otobüsüyle idmana götürüp getiriyoruz. Bu şekilde en azından kulübümüz halkla buluşsun istedik. Gümüşhaneli çocuklarımız gelip kendi kulüplerinde hizmet alsınlar, görsünler istedik” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER