Gümüş'ün Derdi Gol!

Hatayspor karşısında kaçan goller teknik direktör İlhan’ı çileden çıkardı.

Gümüş'ün Derdi Gol!
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligdeki ilk sınavında Hatayspor’a tek golle boyun eğen Gümüşhanespor’da bu maçta rakip karşısında kaçan net gol pozisyonları teknik patron Metin İlhan’ı çileden çıkardı.

Özellikle ilk yarıda rakipleri önünde çok etkili futbol oynadıklarını söyleyen Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Metin İlhan, “Ancak bir türlü son vuruşlarda başarılı olamadık” dedi.

RİSK ALDIK

İkinci yarının başında kalelerinde gördükleri şok bir golle yenik duruma düştüklerini ifade eden İlhan, “Bu gole cevap vermek için çok risk alarak oynamaya başladık. Fakat aradığımız golü bir türlü bulamadık. Kısacası rakibimiz önünde yakaladığımız inanılmaz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Futbolda atamayana atarlar diye bir tabir var. Biz atamadık, onlar attı. Bu da bizim sahadan puansız ayrılmamıza neden oldu” dedi.

EKSİK YOK

Şuan en büyük sıkıntıyı gol yollarında yaşadıklarını da kaydeden İlhan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sorunu bir an önce çözüme kavuşturmalıyız. Özellikle forvet oyuncularımıza gerekli uyarılarımızı yapacağız. Özellikle bu hafta yeni Malatyaspor maçına büyük önem veriyoruz. Bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Bu karşılaşma öncesi takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER