İlhan Maçı Değerlendirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun ikinci hafta maçında Yeni Malatyaspor’la sahasında 1-1 berabere kalan Gümüşhanespor’da teknik direktör Metin İlhan, kötü başlayıp bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

İlhan Maçı Değerlendirdi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun ikinci hafta maçında Yeni Malatyaspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Gümüşhanespor’da teknik direktör Metin İlhan, kötü başlayıp bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Malatya İnönü Stadı’nda sadece kadın ve çocuk taraftarların yer aldığı karşılaşmada, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, maçı protokol tribününden Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gümüşhanespor Teknik Direktörü Metin İlhan, karşılaşmaya kötü başladıklarını ancak daha sonra farklı bir oyun tarzıyla sahadan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, “İyi başlayamadık. Yeni Malatyasporlu futbolcular maçında başında iyi baskı yaptı. Sıkıntı yaşadık. O dönemde de golü yedik. İkinci yarı farklı bir sistemle oynamak zorunda kaldık. İkinci yarı oyunu forsa ettik ve o ara golü de bulduk. İkinci golü bulma şansımızda vardı. Neticesinde Malatya’dan alınan 1 puan her zaman iyidir. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Gelecek hafta sahamızdaki maçı da kazanırsak, bu puanı perçinlemiş olacağız” dedi.

Yeni Malatyaspor’un kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğuna değinen İlhan, “Yeni Malatyaspor’da fert fert çok iyi oyuncular var. Ama yapmış oldukları iş belli. Ya kenarlara inip öndeki Eren’e yüksek top atıyorlar ya da arkadan şişirme toplarla üçüncü bölgede hücum yapıp, kalabalık bir oyuncu kitlesiyle rakibe gol atmak istiyorlar. Sağ olsun arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar. Buna izin vermedik. 1 puan iyi puandır” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER