Ankara GÜDEF Bakan Işık’ı Ziyaret Etti

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşehrimiz Fikri Işık’ı makamında ziyaret etti.

Ankara GÜDEF Bakan Işık’ı Ziyaret Etti
Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşehrimiz Fikri Işık’ı makamında ziyaret etti.

Toplantı öncesinde yaklaşık 75 kişilik Gümüşhaneli hemşerisi ile yemek yiyen Bakan Işık, hemşerilerinden gelen yoğun ilgi ve memnuniyetten mutlu olduğunu vurguladı. Öğlen yemeği sonrasında heyet ile konferans salonunda tekrar bir araya gelen Işık, burada tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Hemşerilerinin sorunlarını ve isteklerini tek tek dinleyerek detaylı bir şekilde ilgilenen Işık,; Gümüşhanelilerin büyükşehirlerde yoğun bir şekilde bulunduğu için birlik ve beraberliklerini korumaları gerektiğini belirterek, “Bugüne kadar hemşerilerimiz bizim yanımızda oldu. Bizde onların isteklerine makul şekilde cevap vermeye çalıştık. Hemşerilerimizin bu birlik ve beraberliğinden gurur duyuyorum. Yakın zamanda Gümüşhane’ye bir takım ziyaretlerde bulunacağım. Hemşerilerimizin sorunlarını memleketimizde de dinleyeceğiz. Kapımız Gümüşhaneli hemşerilerimize her zaman açık. Bir hemşehriniz olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim.” dedi.

GÜDEF Genel Başkanı Hamdi Arslan da Gümüşhane heyeti adına yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bakanımıza yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bakanımız siyasete girdiği günden beri seçim bölgesi olmasa da, bizlerin yani Gümüşhanelilerin her zaman yanında oldu, olmaya da devam ediyor.  Tabi ki böyle kritik bir dönemde de, devletimizin en önemli makamlarından birine Gümüşhaneli hemşerimizin gelmesi bizim için onur ve gurur vericidir. Değerli bakanımız ülkemize hizmet aşkı ile geçmişinde de çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Sayın bakanımız hep ışık saçmaya devam etmiştir, bundan sonrada bu ışığı ile ülkemizi ve bölgesini aydınlatmaya devam edecektir.” diyerek düşüncelerini belirtti.

GÜDEF heyeti de Bakan Işık’a hayırlı olsun temennilerini ileterek, böyle kritik bir dönemde Gümüşhaneli hemşerilerimizin önemli görevlere getirilmesinden mutluluk duyduklarını belirttiler.

Yaklaşık iki saat süren toplantı en son toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER