Başkan Başer, Kocaeli’deki Gümüşhanelilerle bir araya geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde gurbetteki Gümüşhanelilerle bir araya geldi. 

Başkan Başer, Kocaeli’deki Gümüşhanelilerle bir araya geldi

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Selami Kolcu geçtiğimiz günlerde Gümüşhane’de Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileterek, federasyon tarafından Kocaeli’de düzenlenecek piknik organizasyonuna davet etmişti. Federasyon Başkanı Kolcu’nun daveti üzerine Kocaeli’ye giden Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Dilovası Tepecik Mesire alanında yapılan piknik organizasyonunda gurbetteki Gümüşhanelilerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ve Gümüşhane Arzular-Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ın da katıldığı piknik organizasyonunda yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Başer, vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet ederek sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gümüşhaneliler arasındaki birlik beraberliğe vesile olan, sosyal, kültürel etkileşimlerin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan etkinlikte, ayrıca çocuklara sürpriz hediyeler verilirken, yetişkinlerde eğlenceli oyunlarla yarıştı.

Piknik ağasının seçildiği etkinlikte halay davul, zurna ve kemençe ile eğlence gün boyu sürerken, Kemençe ustası Alim Koca ile Türk Halk Müziği sanatçılarından Yıldırım Gömleksiz seslendirdiği şarkı ve türkülerle vatandaşlar unutamayacakları bir gün geçirdi. Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından pikniğe katılan hemşehrilerimize meşhur Kelkit Kuru fasulyesi ikram edildi.

“Birliğimiz ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olan bu etkinliklerde olmaya devam edeceğiz”

Etkinlikte yaptığı konuşmada, Gümüşhaneli hemşehrileriyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonumuzun düzenlendiği etkinlik ile bugün bir araya geldik. Bu etkinlik sayesinde uzun zamandır görmediğimiz dostlarımızı, büyüklerimizi görme ve hasret giderme fırsatı bulduk. Sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizlerde bu doğrultuda sevgiyle ve büyük bir aşkla çıktığımız bu hizmet yolculuğumuzda il ayırmaksızın şartlarımızın uygun olduğu her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın artarak devam ettiği Ülkemiz genelinde bundan sonra da inşallah daha nice güzel etkinlilerde bir arada olmanın mutluluğunu paylaşacağız. Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonumuzu bu başarılı organizasyonundan dolayı kutluyorum. Burada çok güzel bir ortam oluşmuş. Kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleri sergilenmekte bugün. Birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacak bu ortamın oluşmasında emeği geçen Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanımız Selami Kolcu başta olmak üzere; Federasyonumuzun kıymetli yöneticilerine ve bu güzel organizasyona katılım sağlayan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Selami Kolcu tarafından Başkan Başer’e plaket takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER