GÜBDER’den Fransa’da ilk ve tek Gümüşhaneliler Derneğine anlamlı ziyaret

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe, Fransa’nın ilk ve tek Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

GÜBDER’den Fransa’da ilk ve tek Gümüşhaneliler Derneğine anlamlı ziyaret

GÜBDER Başkan Yardımcısı Kemal Nalçacı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Fransa'nın Mulhouse şehrinde faaliyet gösteren Fransa Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret eden Tekçe, Dernek Başkanı Sezai Ertunç ve Başkan Yardımcısı Yakup Zengin'le dernekler arası işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

“Gümüşhaneliler olarak maddi manevi her konuda fedakarlık etmemiz gerekir”

Ziyarette yaptığı konuşmada dernekleşmenin önemine değinen GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, “Bütün Gümüşhane derneklerinin amacı Gümüşhaneliler olarak birlik, beraberlik, tanışmak, kaynaşmak, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunmaktır. Bu bağlamda Gümüşhaneliler olarak maddi manevi her konuda fedakarlık etmemiz gerekir. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yaptığına inanıyorum” dedi.

“Ortak paydamız Gümüşhane ve Gümüşhaneliler”

Nazik ziyaretleri için GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ve Başkan Yardımcısı Kemal Nalçacı'ya teşekkür eden Fransa Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Sezai Ertunç ise “Fransa'da arkadaşlarla bir araya gelerek ilk ve tek Gümüşhaneliler Derneğini kurduk. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. GÜBDER Başkanı Tekçe ve yardımcısı Nalçacı'ya teşekkür ediyorum. Dernekçilik konusunda işbirliği ve fikir alışverişinde bulunduk. Ortak paydamız Gümüşhane ve Gümüşhaneliler olduğu için her konuda mutabık olduk. En kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.


 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER