GÜMÜP Başkanı Kadakal’dan önemli ziyaretler

Gümüşhaneli Mühendis ve Mimarlar Derneği (GÜMÜP) Başkanı Yasin Kadakal, hemşehrileri olan Sarıyer ve Kartal Belediye Başkan Yardımcıları ile Gümüşhaneli Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın'ı ziyaret etti. 

GÜMÜP Başkanı Kadakal’dan önemli ziyaretler

Hem dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde hem de karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretler kapsamında Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Günel, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ve GÜSİAD Genel Başkanı aynı zamanda İstanbul Enerji Genel Müdürü olan Dr. Yüksel Yalçın ile çeşitli konular değerlendirildi. 

GÜMÜP’ün projeleri ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi veren Kadakal'a, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Günel ile yapılan görüşmede GÜMÜP Yönetim Kurulu üyesi Onur Enes Akhan da eşlik etti.

Belediyelerden GÜMÜP'e tam destek

Görüşmelerde belediyelerin sivil toplum kuruluşları ile iş birliğinin güçlendirilmesi, teknik insan kaynağının Gümüşhane ve ülkemizin dört bir yanındaki hemşehrilere katkı sağlaması için atılabilecek adımlar konuşuldu. Sarıyer ve Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, GÜMÜP üyelik formlarını doldurarak Başkan Kadakal’a teslim ederken, gelecekte yapılacak çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

GÜMÜP Başkanı Kadakal'dan Teşekkür

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan GÜMÜP Başkanı Yasin Kadakal, yetişmiş teknik insan kaynağının önemine dikkat çekerek, derneğin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü vurguladı. GÜMÜP'ün Gümüşhane ve Türkiye’nin kalkınmasına yönelik gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Kadakal, "Bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve GÜSİAD Genel Başkanımıza misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER