GÜMÜŞDER'den Ziyaretler

Sultanbeyli Gümüşhane İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği (GÜMÜŞDER) yeni göreve başlayan Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim ÖZEFE ve İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

GÜMÜŞDER'den Ziyaretler
Sultanbeyli Gümüşhane İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği (GÜMÜŞDER) yeni göreve başlayan Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim ÖZEFE ve İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam İbrahim Özefe’ye dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldız, önceki Kaymakam döneminde olduğu üzere bu dönemde de Kaymakamlıkla beraber bir çok projede beraber çalışmak istediklerini, daha önceki yıllarda kaymakamlık protokolü ile yürüttükleri birçok eğitim semineri ve kurslarının da devamı konusunda kaymakam Özefe’den destek istedi. Kaymakam Özefe de dernek faaliyetlerinden aktarıldığı üzere Gümüşhaneliler derneğinin güzel çalışmalar yaptıklarını dile getirerek bu güzel çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Dernek Yönetimi, Ümraniye Emniyet müdürlüğünden Sultanbeyli Emniyet müdürlüğüne atanan Adem Öztürk’ü de  ziyaret etti. Ümraniye Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Tahsin Sögüt’ün de katıldığı ziyarette GÜMÜŞDER Başkanı Abdulkerim Yıldız, Sultanbeyli ilçesinde ki Gümüşhanelilerin genel konum ve durumları hakkında bilgi sunarken, huzur ortamı oluşturulmasında örf ve adetlerin, gelenek ve göreneklerin önemine vurgu yaparak bu süreci derneklerin katkılarından bahsetti. Yıldız, gençlerin tuzaklardan uzak tutulması hususunda İlçe Emniyet Müdürü Öztürk’den eğitim semineri düzenleme konusunda işbirliği istedi. Öztürk, Ümraniye ilçesinde sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları çalışmalara değinerek ilçede bu çalışmaları artırarak devam edeceklerini beyan etti. Sonrasında heyet Sultanbeyli ilçesine yeni atanan Gümüşhaneli Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Civan’nı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Dernek heyeti bir dizi taziye ziyaretleri programlayarak yakın zamanda yakınlarını kaybeden Dernek Kurucu ve Danışma Kurulu üyesi Ali Sevinç, Dernek Danışma kurulu Üyesi Şenol Ata, Dernek Yönetim kurulu üyesi Ergün Eroglu ve Dernek üyesi Üzeyir Akhan’a taziye ziyaretinde bulunurken kısa süre önce rahatsızlıklarından dolayı operasyon geçiren Dernek Danışma Kurulu Üyesi Celil Akçay’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.   
Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER