GÜNÖP’ten geleneksel tanışma kahvaltısı

GÜSİAD bünyesinde 2007 yılında kurulan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) geleneksel olarak düzenlediği ve her yıl bünyesine birçok yeni üye kazandırdığı "Tanışma Kahvaltısı Programı" geride bıraktığımız ağır pandemi sürecinden dolayı bir yıl aradan sonra Güngören Davet ve Toplantı Salonunda yeniden gerçekleştirildi.

GÜNÖP’ten geleneksel tanışma kahvaltısı

İstanbul'daki çeşitli üniversitelerin birçok bölümden öğrenci, iş insanı ve eğitimcinin katıldığı program İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren GÜNÖP’ün yeni yönetim kurulu başkanı Şeyma Taştan, katılımcılara teşekkür ederek “Beni bu göreve laik gören başta Yüksel Yalçın, Kenan Aydın ve GÜSİAD’da yer alan büyüklerimize, aynı zamanda eski ekip arkadaşım bir önce ki yıl başkanlık görevini üstlenmiş Mehmet Emin Duran’a geçmişte yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 2007 yılında hayal edip başlanan bu yolda dernekler genel müracaatı yapılarak GÜSİAD bünyesinde resmileştirilen GÜNÖP bugün 135 katılımcıya sahip bir platform olmakla birlikte 2021 2022 Yönetim Kurulu olarak 8 gönüllü arkadaşımla yönetimde yer alıyoruz. GÜNÖP Yönetim Kurulu olarak bu yıl gelişim ve girişim için yenilikçi bir bakış açısıyla projelerimizi devam ettireceğiz. Girişimcilik eğitimi, teknik geziler, İstanbul’u daha yakından tanımak için kültürel geziler düzenleyeceğiz. Kariyer, sosyal ve kültürel noktada hep gelişecek kendimizi her konuda donanımlı hale getireceğiz. Sözümüzü unutmadan GÜNÖP olarak değerlerimizi daha ileriye taşımak için çalışacağız” dedi.

GÜNÖP’ün amaç ve hedeflerinin anlatıldığı programda “siz öğrenci olsaydınız” etkinliğiyle öğrencilere kendi alanlarına dair tecrübe ve bilgi aktarımı yapıldı. 

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın ise konuşmasında etkinliğin amacının öğrenciler için mentörlük anlamında katkısı olabileceği gibi bunun tecrübeli büyüklerin öncülüğünde devam ettirilerek grup çalışması haline getirilmesinin gerekliliğini vurguladı.

Programa GÜDEF Başkanı Bayram Demir, ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya, ŞEKAV Başkan Yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu, GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle, Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Kurucu Başkanı Av. Süleyman Aydın, Gümüşhaneli Hekimler Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Muammer Aydın, GÜSİAD Onursal Başkanı Prof.Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Başkan Yardımcısı Yaşar Topçuoğlu, GÜSİAD Muhasibi Av. Emsal Gürler, GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Davut Gündüz ve çok sayıda Gümüşhaneli öğrenci katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER