GÜYAD Kır Şöleni Yapıldı

Merkezi İstanbul’da bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma Kalkındırma Derneği (GÜYAD) tarafından düzenlenen kır şöleni ve piknik etkinliği yapıldı.

GÜYAD Kır Şöleni Yapıldı
Merkezi İstanbul’da bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma Kalkındırma Derneği (GÜYAD) tarafından düzenlenen kır şöleni ve piknik etkinliği yapıldı.

20 bin kişilik Ümraniye Mesire Alanında yapılan şenlikte Gümüşhaneliler birlik ve beraberlik örneği sergileyerek, köy derneklerinin de katılımı ile neşeli bir gün geçirdi.

Yapılan kır şölenine Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, ana sponsor Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Gümüşhane Sanayici ve İşadamları derneği (GÜSİAD) Başkanı Kenan Aydın, Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, İşadamı Tamer Ünsal, Demokrat Gümüşhane Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Sadık, Gümüşhane Özel  Bahar ilköğretim Okulu Müdürü Fikri Kılınç, köy dernek başkanları, muhtarlar ve Gümüşhaneliler katıldı.

GÜYAD başkanı Tahsin Söğüt açılış konuşmasında vatandaşlardan bu yıl açık alanda piknik ve kır şöleni yapılması için yoğun talep geldiğini belirterek “Aileler tanışsın birlik ve beraberlik artsın. Bu hizmetlerimizi bıkmadan usanmadan devam ettireceğiz.” dedi.

Sponsorlara teşekkür eden Söğüt’ün ve protokol konuşmalarının ardından Gümüşhaneli sanatçı Mustafa Özer'in türküleriyle şölen başladı.

Üsküdar Milli Eğitim Folklor ekibi gösterilerinin ardından Ozan Hüsamettin Okumuş, Kemençe sanatçısı Paşa Ceylan, Sebahattin Şenel, Aşık Kul Nuri, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Folklor ekibi ve Cemal Kaya'nın türküleriyle saat 20.00’ye kadar devam etti.

Program ayrıca daha sonra saat 21.00’dan itibaren Çay tv'den yayınlanarak tüm Gümüşhanelilerin izlemeleri sağlandı.
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER