Kocaeli GÜDEF’den Gümüşhaneli bürokratlara ziyaret

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yönetimi Gümüşhanelileri temsil eden ve devletin önemli görevlerinde bulunan bürokratları Ankara’da ziyaret etti.

Kocaeli GÜDEF’den Gümüşhaneli bürokratlara ziyaret

Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu ve beraberindeki heyet program kapsamında Danıştay Üyesi Aydemir Tunç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü  Abdurrahman Aydın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü  Ünal Baylan, Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe,  Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı(GÜDEF) Hamdi Arslan, Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği(TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş,  Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlam, Karayolları Proje Etüd Daire Başkanı Sinan Sezen, BOTAŞ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fahri Kandaz ve BOTAŞ Kurumsal İletişim Daire Başkanı Erol Elmas’ı ziyaret etti.

“Onların her biriyle gurur duyuyoruz”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Kolcu, “Gümüşhaneli hemşerilerimiz vatanına, milletine, bayrağına bağlı, devletine sadık çalışkan kişilikleriyle bilinir. Bu minvalde devletin önemli noktalarında hizmet eden hem liyakat sahibi hem de sadakatli hemşerilerimizi ziyaret ederek yaptıkları hizmetler için teşekkür edip başarılar diledik. Tabi bu ziyaretler gurbetteki Gümüşhaneli hemşerilerimizin başarılarını tüm hemşerilerimize gösterme ve onları tanıtma adına önemli ziyaretler oluyor. Ayrıca kendi hemşerilerimizin böyle önemli görevlerde olduğunu gören gençlere de motivasyon sebebi olup kendilerine öz güven gelmesine de sahip olmasına vesile oluyor. Onların her biriyle gurur duyuyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bir kez daha bizleri en güzel şekilde ağırlayan, ilgi alaka gösteren kıymetli bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER