Kocaeli GÜDEF’in burs başvuruları başladı

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), kentte üniversite okuyan Gümüşhaneli öğrenciler için burs başvuruları süreci başladı ve 20 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Kocaeli GÜDEF’in burs başvuruları başladı

Kocaeli GÜDEF Genel Başkanı Selami Kolcu, yaptığı açıklamayla 2024 – 2025 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması dileğiyle öğrencilere başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Öğrencilere eğitim hayatında destek olmak için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini kaydeden Kolcu, bu bağlamda burs başvurularının başladığını detaylı bilginin www.kocaeligudef.com internet sitesinden alınabileceğini söyledi.

Bursların sadece maddi olarak ihtiyaç karşılaması için değil, kendini bilen, kendine güvenen, kendini iyi ifade edebilen ve ahlaklı gençlerin yetişmesini sağlayacak manevi kazanımları da karşılamanın en büyük temennileri olduğunu dile getiren Kolcu, başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken hususları şöyle açıkladı: “4 yıllık (lisans) Devlet üniversitelerinde okuyan öğrenciler ile Özel üniversitelerde tam burslu öğrenim gören İhtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilecektir. Burs başvuruları internet üzerinden online yapılacaktır. İstenilen Belgeler Eksiksiz sisteme yüklenecektir (Eksik evrak ile başvuru kabul edilmeyecek, yok sayılacaktır). NOT: Başvuru esnasında verilen kimlik ve adres bilgileri kimlik paylaşım sisteminden kontrol edilecek, bilgileri uyuşmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular 29 Eylül 2024 Pazar günü başlayıp 20 Ekim Cuma günü saat 23.59’da sona erecektir. Burs sonuçları web ( www.kocaeligudef.com ) sitemiz üzerinden yayınlanacak olup, burs almaya hak kazanan öğrencilerimize mesaj yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.”

Burs için talep edilen evraklar ise şu şekilde: Fotoğraf, aile gelir belgesi, ikametgâh kaydı, ara sınıf Öğrenciler için Öğrenci belgesi, transkript belgesi, Öğrenci Nüfus Cüzdanı arkalı önlü, Ailenin vukuatlı nüfus kaydı örneği.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alperen Efe YİĞİT
Alperen Efe YİĞİT - 1 gün Önce

KİME VE NEYE GÖRE VERİLİYOR?

SIRADAKİ HABER