Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Gurbetten Muzaffer Yalçın: GİYAD başkanlığına adayım

Muzaffer Yalçın: GİYAD başkanlığına adayım

İstanbul Gümüşhane İktisadi ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği (GİYAD) son 3 yıllık döneminde başkanlık görevini yürüten Erdal Çiçek ve yönetimi ile olağan Genel Kurula gidiyor. 

571
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

İstanbul Gümüşhane İktisadi ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği (GİYAD) son 3 yıllık döneminde başkanlık görevini yürüten Erdal Çiçek ve yönetimi ile olağan Genel Kurula gidiyor. 

Yeni dönemde başkanlık görevine aday olduğunu açıklayan GÜDEF 3. Bölge Başkanı Muzaffer Yalçın, aynı zamanda mevcut yönetim kurulunda da görev yapıyor.

Yalçın, “2007 yılında, 18 Martta, 18 Mart ruhu ile kurulmuş olan GİYAD derneğimiz, kurucularımız ve sonraki dönemlerde görev yapan başkan ve yönetim kurullarımız derneğimize gönül verenlerin de destekleri ile çok başarılı ve marka değeri olan bir sivil toplum kuruluşu izi bıraktılar. Doğrusu, böyle bir dernekte üye olmak, burada başta hemşeri camiamız olmak üzere topluma değer katacak çalışmalara destek vermek hakikaten çok özel ve çok güzel duygu. Bu duygu, sanırım tüm GİYAD mensuplarına da aynı şekilde güzel. Derneğimiz, kültür, eğitim, yardımlaşma ve sosyal konular başta olmak üzere bölgesinde kendi mülk sahibi olduğu iki katlı binasında çok değerli hizmetler üretiyor. Öncelikle derneğimiz bu yerlere getiren herkese teşekkürlerimi ve minnetlerimi ifade ediyorum. Bu ay içerisinde yapılacak derneğimizin olağan Genel Kurulunda, derneğimizi bu zor şartlarda en iyi şekilde temsil görevini yerine getiren kıymetli başkanımız Erdal Çiçek, başkan adayı olmayacağını açıklamıştır.  Ben de, danışma kurulu, yönetim kurulu ve üyelerimizle yaptığımız istişare ile aday oluğumuz paylaşmak istiyorum. Mevcut dönemde başkanımız ve yönetimimiz ile uyum içinde çalıştık. Pandemi gibi bir süreçte, biraraya gelmenin zor olduğu şartlarda hizmetlerimize aralıksız devam etmeye çalıştık. İnşallah yeni dönemde, kurucularımız ve hizmet verenlerimizin izinde bu bayrağı başarılı bir şekilde taşımaya talibim” dedi.

İlkelerinden ödün vermeden, yönetimi ve üyeleriyle birlikte, hemşerilerine hizmete aralıksız hizmete devam etmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Yalçın, “Gümüşhane’nin kültürünü ve değerlerini birbirine tutunarak samimi ve içten azimleriyle güçlü bir yönetim kurulu oluşturup marka izini sürdüreceğimiz bu dönemde 2007 de başlayan bu yolculuğun mimarlarından kurucu ve onursal başkanımız Yüksel Yalçın ve sorasındaki başkanlarımız, Tuncay Orakçı, Serkan Kaya ve Erdal Çiçek başkanlarımıza ve yönetimlerimize teşekkürlerimi iletiyor, yeni dönemimiz şimdiden hayırlı olsun, diyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *