Rabia, şampiyonluklara doymuyor 

A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncusu ve Galatasaray kadın futbol takımının şampiyon futbolcusu Gümüşhaneli hemşehrimiz Rabia Küçük, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Rabia, şampiyonluklara doymuyor 

Ankara’da ikamet eden ve kardeşi de profesyonel futbol oyuncusu olan Küçük, Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyünden.

21 yaşındaki milli futbolcu 10 yıl önce başladığı futbol kariyerinde çok sayıda şampiyonluk yaşadı. Son olarak bu yıl Galatasaray Sportif A.Ş. Kulübüyle de şampiyonluk yaşayan Küçük, sol bek mevkiinde mücadele ediyor.

Futbola Ankara’nın futbol takımı olan Ankara Büyükşehir Belediye Fomget Spor’da başlayan Küçük, 10 yıldır devam eden futbol kariyerinin 9 yılını şampiyonluklar geçirdiği Fomget Spor’da tamamladı. 

2022-2023 sezonunda FOMGET SPOR’la Turkcell Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladıktan sonra Galatasaray takımına transfer olarak hemşehrimiz, 2023-2024 Turkcell Kadınlar Süper Ligi sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp kariyerine bir kupa daha yazdırdı.

Galatasaray’ın çok büyük bir camia olduğunu ve böylesine büyük bir camia da kadın takımının ilk şampiyonluğunu yaşamanın gurur verici ve göğüs kabartıcı olduğunu kaydeden Küçük, “Neredeyse 50 bin Galatasaray taraftarının önünde kupa kaldırmak herkesin hayallerinin içinde olabilecek bir şeyken bunu yaşamak çok harika bir duyguydu. Bütün sezon çalışmalarımızın karşılığını böylesine güzel bir şekilde almak ve sezonu erkek takımımızla beraber 3 kupa ile kapatmak Galatasaray adına güzel bir imza oldu” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan MUSLUOĞLU
Hakan MUSLUOĞLU - 4 ay Önce

Tebrikler

SIRADAKİ HABER