Türkiye’nin En Büyük Mobilya Fuarında bir Gümüşhaneli

Gümüşhaneli iş insanı Murat Kadakal, Mobisso Home markası ile İnegöl'deki 51. Modef Expo 2024 Mobilya Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor.

Türkiye’nin En Büyük Mobilya Fuarında bir Gümüşhaneli

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarlarından biri olan 51. Modef Expo 2024 Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı, 1-5 Ekim tarihlerinde kapılarını ziyaretçilere açtı. 

Mobilya sektörü için büyük önem taşıyan bu fuar Türkiye’nin mobilya başkenti olarak bilinen İnegöl’de yaklaşık 140 firmanın katılımıyla başladı.

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesi Modef Fuar Merkezi Hikmet Sahin Kültür Parkında gerçekleştirilen fuara Gümüşhaneli hemşehrimiz Murat Kadakal'da kendi markasıyla katıldı.

Mobisso Home Fuarda Dikkat Çekiyor

1 Ekim’’de başlayan ve 5 Ekim tarihine kadar sürecek fuara Gümüşhaneli genç iş insanı Murat Kadakal, kendi markası Mobisso Home ile katılarak İnegöl’de üretim yapan firmasının ürünlerini sergiliyor. 

Modern, kaliteli ve sağlam mobilya tasarımlarıyla dikkat çeken Kadakal, fuar boyunca markasının bilinirliğini artırmayı ve sektörde önemli bir yer edinmeyi hedefliyor. Fuarda, Mobisso Home’un geniş ürün yelpazesi katılımcıların ilgisini çekiyor.

Mobilya Sektöründe Gümüşhane’yi Temsil Ediyor

Gümüşhane’yi mobilya sektöründe başarıyla temsil eden Kadakal, sektördeki büyüme ve ulusal pazarda söz sahibi olma hedefiyle fuara katıldığını belirterek, “İnegöl’de mobilya üretimi yapan bir firma olarak burada olmak, markamızı tanıtmak ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek bizim için önemli” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER