Gümüşhane
Az bulutlu
weather
7°
38,8693 %0
44,0813 %0.34
4.124,48 0,38
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Trafik Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Trafik Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Karayolları Trafik Eylem Planı Koordinasyon Kurulu toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

537
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi


Karayolları Trafik Eylem Planı Koordinasyon Kurulu toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Dr. Yusuf Mayda, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Ağaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, ilgili kurum müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Bağlarbaşı mahallesinde bulunan 2. etap TOKİ konutlarının bulunduğu alandan, sanayi çarşısı üzerinden geçen toprak yolun araç ve yaya trafiğine açılması, Bağlarbaşı Ahmet Ziyaüddin Camii karşısındaki bölünmüş yol üzerine kontrollü kavşak yapılması, üniversite önünde yan yol olarak yapılan ve kavşağa katılan yolun ışıklandırılması için ilgili birimlerin çalışma yapmasına karar verildi.

Toplantının ardından açıklama yapan Vali Dr. Yusuf Mayda, trafik konusunun sosyal yaşamın en önemli olgularından biri olduğuna dikkat çeker, “Eylem planında da belirtildiği gibi denetimler artırılarak devam etsin. Ama bundan önce denetimlerin neden artırılması gerektiği, kurallara neden uyulması gerektiği vatandaşa etkili şekilde anlatılması daha önemli.” dedi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
d
davut senel@hotmail.de 11 yıl önce
Pirahmet üclü kavsagini düzenlemek cok acil ...bir cok kazanin ön planda oldugu yer.
BEĞENME
0
CEVAPLA