GÜM-TEK Derneği burs başvuruları başladı

Kurulalı 3 ay gibi kısa bir zaman olmasına rağmen özellikle kurumsal yapısını güçlü kılarak katılımcı ve çoğulcu bir eksende çalışmalarına devam eden Gümüşhaneli Teknik Meslek Mensupları Derneği (GÜM-TEK) faaliyetlerine hız verdi. 

GÜM-TEK Derneği burs başvuruları başladı

Teknik konulardaki çalışmaların yanı sıra mesleki olarak mühendislik, mimarlık, şehir plancısı gibi teknik bölümlerde okuyan üniversite öğrencilerini de ihmal etmeyen dernek yönetimi, özellikle ekonomik şartların insanları zorladığı bu dönemde genç kardeşlerine maddi destek sağlamak amacıyla burs çalışması başlattı. 

Yönetim Kurulu kararıyla oluşturulan burs komisyonu, gerekli çalışmalarını tamamlayarak raporunu yönetime sundu ve komisyon raporu doğrultusunda hızlı bir değerlendirme yapan yönetim kurulu da burs çalışmalarını başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan burs komisyonu başkanı ve Dernek Başkan Vekili Mimar Alpay Yazıcı, “Genç kardeşlerimize maddi destek sağlamak noktasında çalışma yapmamız gerektiğini düşündük. Zaten derneğimizin tüzüğünde de faaliyet alanlarımız içerisinde olan bir konu, zamanında aynı yollardan geçmiş insanlar olarak bizler için de ayrı bir önem arz etmektedir. Bu vesileyle zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başladık ve komisyon olarak hazırladığımız raporumuzu yönetim kurulumuza sunduk. Yönetim Kurulumuz da hızlı bir şekilde karar alarak genç meslektaşlarımızla konuyu paylaştık. Amacımız, burs alan kardeşlerimizin de meslek hayatlarına başladığında bu döngünün içerisinde olmaları ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak. Derneğimizin kuruluş felsefesindeki sürdürülebilirlik ilkesini faaliyetlerimizde de uygulayarak çalışmalarımıza dinamik bir şekilde devam etmek istiyoruz” diyerek hayırsever hemşehrilerimizi de burs çalışmasına destek olmaya davet etti. 

Burs Başvuru Linki: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-C-jkKsCQ2fB7nW8B-dtEvSmZLv5nEH0q1OzlWOKQUS5xYQ/viewform?usp=sharing

İrtibat:
Alpay Yazıcı (Dernek Başkan Vekili) :  0 (546) 612 71 20
Selahattin Uyar (Avrupa Yakası Bölge Başkanı) : 0 (532) 347 85 50
Muhammet Ali Demir (Anadolu Yakası Bölge Başkanı ) : 0 (534) 979 75 73

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2024, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER