Bugün sezonun son iç saha maçında Aydın Doğan Spor Salonunda saat 16.00’da Fenerbahçe Medicana takımını konuk edecek temsilcimiz için yarın da şenlik yapılacak.
Gümüşhane’de voleybol severleri ve müzik tutkunlarını bir araya getirecek olan sezon sonu Voleybol Müzik Şenliği 27 Şubat tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.
Etkinlikte Gümüşhane’nin beyefendi sanatçılarından Oytun Elaman ve sevilen gruplarından Baba Gammar’ın yanı sıra Karadeniz müziğinin güçlü seslerinden hemşehrimiz Ali Paşa sahne alacak.
Sezonun kapanışını coşkuyla kutlamak isteyen sporseverler için hazırlanan ve saat 19.00’da başlayacak etkinlikte, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın (Filenin Sultanları) imzalı forma çekilişi de yapılacak.
Biletler, Kahve Diyarı ve Maviay Spor Giyim mağazalarından temin edilebiliyor.
Haber: Buğra Üzüm