Başkan Nas: Küçük Cami Mahallesi Kelkit’imizin yeni yüzü olacak

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, yıllardır kronikleşen, çözüme kavuşturulamayan, kangren halini alan Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Nas: Küçük Cami Mahallesi Kelkit’imizin yeni yüzü olacak

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, yıllardır kronikleşen, çözüme kavuşturulamayan, kangren halini alan Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Beraberinde AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş ve AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz’le Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Kelkit için devrim niteliğindeki bu projeye Bismillah diyerek başlayacaklarını kaydetti.

"Küçük Cami Mahallesi Kelkit’imizin yeni yüzü olacak"

Ellerini taşın altına koyduklarını, Kelkit’in sorunlarına kalıcı çözümler ürettiklerini, sorunları ötelemek yerine kararlılıkla üzerine giderek ilçeye layıkıyla hizmet etmek için çaba gösterdiklerini ifade eden Nas, “Kentsel dönüşümle birlikte burası sosyal donatı, ticaret merkezi, park gibi yaşam alanlarıyla model olacak ve Kelkit’imizin yeni yüzü olacak. Bizler bu projeyi sosyal dönüşüm olarak görüyor ve vatandaşlarımızın rızası doğrultusunda dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerinin yıllardır süre gelen sorunları ve çekmiş oldukları sıkıntıları biliyoruz. Örneğin Kelkit’in tamamı doğal gaza kavuşurken riskli alan olduğu için Küçük Cami mahallemiz doğal gaza kavuşamadı bununla birlikte arsa sahipleri ne yeni bina yapabildi, ne de eskileri tamir edebildi. Belediye olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı mahallemize istediğimiz düzeyde gerçekleştiremedik. Kelkit Belediyesi olarak yürüttüğümüz bu dönüşüm çalışmalarında bütün hedefimiz; vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha mutlu olmalarını sağlamaktır. Küçük Cami kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Kelkit, daha da güzelleşecek ve yenilenecek. Küçük Cami Mahallesi Kelkit’imizin yeni yüzü olacak. Hedefler doğrultusunda adım adım Kelkit’imizi geleceğe hazırlıyoruz. Kelkit’imize daha kaliteli hizmetler sunabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam kalitesini yükselten hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz ve bu çerçevede vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzurunu esas alarak çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm ve diğer alanlardaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yapacak olduğumuz yatırımlar ve hizmetlerle ilçemiz, büyük bir değişim ve gelişim yaşayacak. Bu vesileyle başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere Milletvekillerimize, İlçe Başkanımıza ve emeği geçen geçmiş dönem yöneticilerimize şükranlarımı sunuyor, Kelkit’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER