Belediye’den kadınlara ücretsiz Gümüşhane gezisi

Gümüşhane Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aile Yaşam Birimi koordinasyonuyla ‘Haydeyin Geziye’ sloganıyla kadınlara yönelik yürüttüğü yaz boyunca düzenlenecek olan gezi turlarına başladı.

Belediye’den kadınlara ücretsiz Gümüşhane gezisi

Toplanma noktası olan Belediye Hizmet Binası önünden saat 09.30’da alınacak olan kadın katılımcılar sırasıyla Karaca Mağarası, Limni Gölü ve Torul Kalesi Cam Seyir Terasını gezerek Gümüşhane’nin eşsiz güzelliklerine tanıklık edecek.

Kentin doğal güzelliklerini tanıtmak ve kadınların sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen gezi programı kadınlar için tamamen ücretsiz olacak.

Gümüşhane’nin sosyal, tarihi ve kültürel alanlarını kapsayacak şekilde planlanan gezilerde kadınlara Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aile Yaşam Biriminde görev yapan kadın personeller eşlik edecek.

Kadınların toplumun en değerli hazinesi olduğunu ifade eden Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Başımızın tacı hanımefendilerin günlük hayatın stresinden uzaklaşmalarını, eğlenmelerini, farklı yerler görmelerini sağlayacak olan bu projemizin ilkinin startını bugün Karaca Mağarası, Limni Gölü ve Torul Cam Seyir Terası gezileriyle veriyoruz. Özellikle il dışına çıkıp gezme imkânı bulamayan kadınlarımızı geziye göndermeyi, değişik yöreleri gezip görmelerini amaçlıyoruz. Bugün kadın kardeşlerimize bu imkânı sağlamanın sevincini yaşıyoruz. Amacımız kadınlarımızı sosyal hayata dahil etmek. Kadınlarla moral ve motivasyonlarını artırmak adına bu tür etkinlikler ve geziler düzenleyerek sık sık bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Bu gezimizin, katılımcılarımıza faydalı olacağını umuyorum. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER