Büyük festival hafta sonu

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Valilik ve Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından 29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ve çok sayıda ilden misafirlerin ağırlanacağı Gümüşhane 2.Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali öncesinde Akçakale Mahallesindeki pist ve festival alanında incelemelerde bulundu. 

Büyük festival hafta sonu

İlki 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan ve Türkiye'de büyük ses getiren Gümüşhane Off-Road Festivalinin ikincisi bu hafta sonu yapılacak.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, bugüne kadar katıldıkları yarışmalardan kazandıkları 70 kupayla büyük bir başarıya imza atan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) tarafından organize edilen festival öncesinde Akçakale Mahallesindeki parkur ve festival alanında incelemelerde bulundu. Vali Tanrısever, organizasyonda hiçbir eksiklik ve sorun olmaması için ilgililere talimat verdi.

GÜMOFF Başkan Yardımcısı Alper Akçay ve yöneticilerden son durum hakkında bilgiler alan Vali Tanrısever, 30'un üzerindeki ilden, 40’ın üzerinde kulüp, 90’ın üzerinde araç ve il dışından yaklaşık bin misafirin gelmesi beklenen etkinlikte macera tutkunlarının Gümüşhane’de hafta sonlarını şenlik havasında geçirmesi ve kusursuz bir etkinlik olması için herşeyin yapılacağını söyledi.

Şehirlerin tanıtımı için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Vali Tanrısever, festival boyunca Gümüşhane misafirperverliğinin en üst düzeyde gösterilmesi ve kusursuz bir etkinlik olacağını belirterek tüm Gümüşhanelileri "Adrenali yükseltiyoruz" sloganıyla yapılacak olan ve nefes kesici anların yaşanacağı festivale davet etti.

Akçakale Mahallesindeki özel alanda yapılacak olan festival programı şu şekilde:

29 Haziran Cumartesi:
- 14.00-17.00 - Araçların 15 Temmuz Zafer Meydanında gösterimi
- 17.30: Büyük OffRoad şehir korteji
- 19.00: Kamp alanına geçiş
- 22.00: Büyük kamp ateşi ve konser

30 Haziran Pazar:
- 09.30 - oyun alanında yarışların başlaması

Pazar günü saa 09.0'dan itibaren her saat başı Belediye önünden ücretsiz otobüs kaldırılacak.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER