Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,2062 %-0.06
44,8301 %0.25
4.226,50 % 1,87
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Teşekkür Belgesi

Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Teşekkür Belgesi

İstanbul 20. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması’nda başarı gösteren Gümüşhane Üniversitesinin öğrenci ve danışman akademisyenlere Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

572
Gösterim

Katılım sağlanan 4 kategoriden 3’ünde altın madalya alarak birinci, 1 kategoride de Gümüş madalya alarak ikinci olan Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri takım olarak katılım sağladıkları ‘Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması’nda ise 48 üniversite arasından Gümüş madalya ile ikinci olarak büyük bir başarıya imza atmışlardı. 

Ödülle dönen ekibe Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi. 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen törene başarı gösteren öğrenciler ile Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Çalık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Doç. Dr. Savaş Evren ve Öğr. Gör. Rıfat Pir katıldı.

Öğrencilerin elde ettikleri başarılardan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Öncelikle gurur ve mutlulukla belirtmek isterim ki, Üniversitemizin adını uluslararası alanda bir kez daha duyurmanın heyecanını yaşadık. 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yemek Yarışması’nda öğrencilerimizin göstermiş olduğu olağanüstü başarılarla, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak sadece kendi alanlarında değil, aynı zamanda Üniversitemizi temsil ederek büyük bir başarı elde ettiler. Öğrencilerimiz daha öncesinde de Antalya ANFAŞ Fuarcılığın ev sahipliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Gıda ve Yiyecek-İçecek Fuarında da Mavi Vatan Balık Yarışmasında Türkiye ikincisi oldular. Öğrencilerimizi bu önemli ödülleri kazanmada gösterdikleri üstün performanslarından dolayı tebrik ediyor, kendilerini yürekten kutluyorum. Başarının mimarları olan başta Turizm Fakültesi Dekanımız Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya olmak üzere Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Çalık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Doç. Dr. Savaş Evren ve öğrencilerimize yarışmada liderlik yapan Öğr. Gör. Rıfat Pir’i kutluyorum. Öğrencilerimizin elde ettikleri başarılar sadece bireysel becerilerini değil, aynı zamanda takım ruhunun da üstün olduğunu açıkça göstermektedir” dedi.

Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Teşekkür Belgesi 1
1 / 3
Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Teşekkür Belgesi 2
2 / 3
Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Teşekkür Belgesi 3
3 / 3
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *