Gümüşhane'de Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Gümüşhane’de bu gece meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan arı yüklü kamyonet yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada bir kişi ölürken, biri ağır üç kişi de yaralandı.

Gümüşhane’de bu gece meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan arı yüklü kamyonet yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada bir kişi ölürken, biri ağır üç kişi de yaralandı.

ARI YÜKLÜ KAMYONET LASTİĞİ PATLAYINCA YOL KENARINDAKİ ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre bugün saat 02.20 sıralarında gerçekleşen kazada, Mustafa Kulaksız (49) yönetimindeki 53 DV 242 plakalı kamyonet Erzurum’dan yüklediği arılarla Rize’ye giderken Gümüşhane’nin Tekke Beldesi girişinde bulunan Çağırgan Baba türbesi yanında lastiğinin patlaması sonucu yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı.

Kazada sürücü Kulaksız hafif şekilde yaralanırken, araçta sıkışan Ali Aydın olay yerinde feci şekilde can verdi. Araçta bulunan yolculardan Şaban Kork (31) ve Mustafa Kocaman da (56) olay yerine gelen 112, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Gümüşhane Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Mustafa Kocaman’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ERZURUM-TRABZON KARAYOLU KAZANIN ARDINDAN 2 SAAT ULAŞIMA KAPANDI

Kazanın ardından Erzurum-Trabzon karayolunu 2 saat boyunca trafiğe kapanırken, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından araçta sıkışarak can veren Ali Aydın’ın cesedi yetkililer tarafından çıkarılarak Belediye Cenaze aracı ile Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna otopsi için kaldırıldı.

KAZA NEDENİYLE TEKKE BELDESİNE SAATLERCE ELEKTRİK VERİLEMEDİ

Kazanın ardından kamyonetin kasasında yüklü bulunan arıların kovanlarından çıkması çalışan ekiplere zor anlar yaşatırken, kaza nedeniyle Gümüşhane kent merkezinde de kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Kazanın gerçekleştiği Tekke Beldesine ise uzun süre elektrik verilemedi.

Kaza yapan aracın çekilmesi, Belediye İtfaiye ekiplerinin yolda temizlik yapmasının ardından yol ulaşıma açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2013, 05:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER