Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3450 %0.46
44,9126 %-0.02
4.282,00 % 0,82
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Gümüşhane’de halk oyunları şöleni başlıyor

Gümüşhane’de halk oyunları şöleni başlıyor

Türkiye Halk Oyunları Federasyonun düzenlediği Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Müsabakaları 8 ilin katılımıyla Gümüşhane’de yapılacak.

602
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Türkiye Halk Oyunları Federasyonun düzenlediği Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Müsabakaları 8 ilin katılımıyla Gümüşhane’de yapılacak.

Aydın Doğan Spor Salonunda 3 Nisan Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan müsabakalara Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Iğdır, Kars ve Sivas illerinden 600’e yakın sporcu katılacak.

Grup müsabakası düzenlenen 4 ilden birisi olan Gümüşhane’de kulüpler düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde katılacak ve müsabakalar 2 gün boyunca devam edecek.

Halay, bar, horon ve Kafkas oyunlarının sahneleneceği ve bu nedenle de bir kültür buluşması şeklinde gerçekleşecek olan müsabakaları çok sayıda Gümüşhanelinin de izlemesi bekleniyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Gümüşhane’de gerçekleşecek olan yarışmaların coşkuyla geçmesi temennisinde bulunarak katılacak ekiplere başarılar diledi.
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *