Hakem ve gözlemciler TFFHGD iftarında buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Gümüşhane Şube başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde hakem ve gözlemciler bir araya geldi.

Hakem ve gözlemciler TFFHGD iftarında buluştu

Tarihi Özdenoğlu Konağı’nda gerçekleştirilen iftar programına TFF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hikmet Öksüzoğlu, TFF 6. ve 9. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Hasan Emirzeoğlu, Gümüşhane İl Hakem Kurulu Başkanı Engin Güner, TFF Klasman Temsilcisi Murat Kömürcü, TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Metin, TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selahattin Taş, Süper Lig Hakemi Yasin Kol ile hakem ve gözlemciler katıldı. 

İftar programının ardından Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay heyeti ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti.

İftar programında konuşan TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Metin, “Değerli hakem kardeşlerim, gözlemci arkadaşlarım sizlere öncelikle genel başkanımız Abdurrahman Arıcı’nın sevgi ve selamlarını iletmek istiyorum. MHK bölge sorumlumuz Hikmet Öksüzoğlu, Bölgesel Hakem Kurul Başkanımız Hasan Emirzeoğlu’yla bu güzel davetinize katılmaktan çok mutluyuz. İnşallah tüm hakem ve gözlemcilerimiz için güzel bir sezon olmuştur. Hepimize bundan sonrası için başarılar diliyorum” dedi. 

TFFHGD Gümüşhane Şube Başkanı Şahin Berker ise birlik ve beraberliğin devamı adına bu tür etkinliklerin bundan sonra ivme kazanarak devam edeceğini belirterek, iftar programına katılan tüm davetlilere dernek yönetim kurulu adına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER