Kaya’dan “Nüfusunu sende Gümüşhane'ye al” çağrısı

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, il, ilçe, belde ve köylerin daha iyi hizmet alması için gurbetteki tüm Gümüşhanelilerden nüfuslarını Gümüşhane’ye almalarını istedi.

Kaya’dan “Nüfusunu sende Gümüşhane'ye al” çağrısı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği sıla ziyaretinde Şiran İlçe Nüfus Müdürlüğüne giderek adresini Şiran’a taşıyan Kaya, yayımladığı video ile tüm Gümüşhanelilere çağrıda bulundu.

“Tüm gurbetteki hemşerilerimi ikametlerini Gümüşhane, ilçelerine ve beldelerini almaya davet ediyorum”

Mesajında Gümüşhane’nin, ilçelerinin, beldelerinin ve köylerinin daha sürdürülebilir hizmet alması ve Belediyelerimizin daha iyi hizmet verilebilmesi için nüfusun çok önemli bir kriter olduğunu hatırlatan Kaya, “TÜİK verileri ve devletimiz belediyelerimize nüfus ölçeğini vererek göndermektedir. Bu ödenekler de bize hizmet olarak geri dönmektedir. Bu yüzden gurbetteki tüm hemşehrilerimize çağrılar bulunuyorum. Gümüşhane'mizin tüm ilçelerindeki hemşerilerim ikametinizi ilçe nüfus müdürlüklerine giderek Gümüşhane ilçelerine ve beldelerine alın. Ben de bu minvalde Gümüşhane'mizin, Şiran’ımızın daha iyi hizmet alabilmesine katkıda bulunmak adına an itibariyle Şiran İlçe Nüfus Müdürlüğündeyim ve ikametimi sılaya alıyorum. Tüm gurbetteki hemşerilerimi ikametlerini Gümüşhane, ilçelerine ve beldelerini almaya davet ediyorum. Daha iyi hizmet alabilmek için nüfusunu sende Gümüşhane'ye al diyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER