Öğrenciler tamamı yerli ürünlerden oluşan yiyecekleri masaların üstünde sergileyerek birbirlerine ikramda bulundu.
Yerli Malı Haftası nedeniyle etkinlik düzenlediklerini belirten, 3-B sınıf öğretmeni Şeref Birinci, öğrencilere haftanın önemini uygulamalı olarak anlattıklarını söyledi.
Birinci, “Yerli malı kullanmanın küçük yaşlarda çocuklara aşılamalıyız. Bunun da en etkili olan yöntemi uygulamalı eğitimdir. Öğrencilerimizin getirecekleri ürünlerin yerli olmasını söyledik. Yerli malı kullanımının ülke ekonomisine çok ciddi katkı sağlayacağı ve bu sayede refah seviyesi yüksek bir ülkenin temellerinin atılacağını öğrencilerimize anlattık” dedi.
Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 10:21