Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı

Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kıbrıs Çarşısı'nda başlatılan fore kazık çalışmalarını inceledi.

510
Gösterim
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kıbrıs Çarşısı'nda başlatılan fore kazık çalışmalarını inceledi.

Beraberinde Özel Kalem Müdürü Mustafa Demir, Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, Zabıta Müdürü Halit Şişman, Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya, İşletme Müdürü Vedat Taşdemir ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte fore kazık çalışmalarını inceleyen Başkan Çimen, burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kıbrıs Çarşısı'nda yapılacak olan modern pazaryeri projesi öncesi fore kazık çalışması başlattıklarını kaydeden Başkan Çimen, bölgenin daha güvenli bir hale geleceğini vurguladı.

Başkan Çimen, modern pazaryeri projesine başlayamamalarının nedeninin söz konusu alandaki 9 katlı binanın olduğunu ifade ederek, "Şehrimize kazandıracak olduğumuz modern pazaryeri projemizin ihalesini yaklaşık olarak 10 milyon liralık bedel ile ihale etmiştik. Ancak projemizin yapımına başlayamadık. Çeşitli sorunları vardı. Onları aştık ve son olarak burada bulunan 9 katlı binanın yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalmaması için fore kazık sistemini uygulamaya karar verdik. Burada hemen çalışmalara başlayabilirdik. Daha önce bir binanın güvenliğini sağlamak için böyle bir çalışma yapılmadı ama biz hiçbir riski göze almadık. Sağlam zeminde olmayan binanın zeminini sağlamlaştırmak istedik. Bu kapsamda hamdolsun fore kazık çalışmalarına da başladık. Kısa bir süre sonra bu çalışmamızı tamamlayacağız. Ardından projemizin yapımına başlayacağız" dedi.

Kıbrıs Çarşısı'nda yapılan fore kazık çalışmaları ile birlikte hafriyat çalışmalarının da başladığını kaydeden Başkan Çimen, "Projemizi biran önce hayata geçirmek için fore kazık çalışmaları ile birlikte hafriyat boşaltma işlerini de yürütüyoruz. Burada 2 bin 450 metre mini, 235 metre fore kazık olmak üzere yaklaşık 40 kazık çakılacak. Hafriyat boşaltma işleri de hızla sürdürülecek ve Allah'ın izni ile modern pazaryeri projemize başlayarak şehrimize kazandıracağız" diye konuştu.
Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı 1
1 / 6
Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı 2
2 / 6
Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı 3
3 / 6
Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı 4
4 / 6
Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı 5
5 / 6
Kıbrıs Çarşısı'nda fore kazık çalışması başlatıldı 6
6 / 6
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *