MHP’den “Adım adım Gümüşhane” programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı “Adım Adım Gümüşhane” programı başlattı. 

MHP’den “Adım adım Gümüşhane” programı

Partiden yapılan açıklamada Milletvekili Musa Küçük’ün seçimlerden sonra “Hem Ankara’yı hem de buraları bırakmayacağım” ifadelerinin ardından sözünü tutarak hiçbir zaman Gümüşhaneli vatandaşları yalnız bırakmadığı hatırlatıldı.

Bu çerçevede “Adım Adım Gümüşhane” programı kapsamında hedeflerinin gidilmedik köy, eli tutulmadık vatandaş bırakmamak olduğu ifade edilen açıklamada “Programlar kapsamında Merkez ilçemize bağlı 92 köy, Kelkit İlçemize bağlı 77 Köy, Şiran İlçemize bağlı 64 Köy, Torul İlçemize bağlı 37 Köy, Kürtün İlçemize bağlı 34 Köy, Köse İlçemize bağlı 14 Köyümüze toplamda 318 köyümüze gidilerek buralarda hem yerel sorunların tespit edilmesi hem de çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve buralarda yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını kendilerinden, köylerimizin sorunlarını muhtarlarımızdan dinleyerek çözülebilecek sorunları yerinde muhatapları ile çözüm yolları belirleyerek çözmek için böyle bir program gerçekleştireceğiz” denildi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük de yaptığı açıklamada bu ziyaretler sayesinde vatandaşlarla iletişimi güçlendirerek sorunları daha yakından takip edebilme imkanı bulduklarını, sorunları çözmekten kaçmak yerine üzerine giderek, sorunlarla yüzleşmek ve çözüm yolları arayarak daha sağlıklı ve olumlu bir yaklaşım benimsemiş olduklarını belirterek, “Her zaman vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu, onların Ankara’daki sesleri olacağımızı, ilimizin geleceği için el birliği ile hareket etmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimizle bir araya gelmek bize daha da güç veriyor. Bu güçle birlikte ilimizin sorunlarını çözüm noktasında ciddi katkılarımızın olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Küçük, köy ziyaretleri sırasında bölgedeki turizm potansiyelini artırmak için projeler geliştirmeyi ve bu projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER