Milletvekili Köse ziyaretlerine devam ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte bölge halkıyla buluşmak ve köylerin sorunlarını yerinde incelemek amacıyla seçim bölgesine gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Köse ziyaretlerine devam ediyor

Meclisin yoğun gündeminin ardından soluğu Gümüşhane’de alan Köse, vatandaşların taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı projeleri hayata geçirmek için çalışmaları sürdürüyor. 

Köy ziyaretleri kapsamında bölge köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya gelen Köse, talepleri dinliyor, sorunlara çözüm üretmek adına atılan adımları yakından takip ediyor.

Ziyaretlerine merkez ve ilçelere bağlı köylerde devam eden Köse, “Halkımızın talep ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Köse, köyleri sosyal ve altyapı açısından daha yaşanabilir hale getirilmesi için gerekli adımların atıldığına dikkat çekti.

Temiz su, güvenli yollar, sağlık ve eğitim hizmetlerine kolay erişim gibi temel ihtiyaçları en üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizen Köse, “Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için pek çok projeyi hayata geçiriyoruz. Altyapı hizmetlerini güçlendirirken, sosyal yaşam alanlarını da iyileştirmek bizim önceliğimiz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın şehirlere göç etmeden burada huzur içinde yaşamalarını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmanın öncelikleri arasında yer aldığına vurgu yapan Köse, “Bu ziyaretler, halkımızın ihtiyaçlarını yerinde görmek adına çok kıymetli. Her zaman halkımızın yanındayız. Köylerdeki vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız ve her zaman yanlarında olacağız. Halkımızla birlikte olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek bizim en önemli görevimiz. Köylülerimizi asla yalnız bırakmayacağız, her zaman yanlarında olup onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret ettiği köylerde kendisine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlik için de teşekkür eden Köse, “Her ziyaretimizde halkımızın misafirperverliği bizi memnun ve mutlu ediyor. Bu samimi karşılamalar, görevimize daha sıkı sarılmamıza vesile oluyor. Bize gösterilen bu içtenlik için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER