Milletvekili Küçük, Kelkit’te inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri için Gümüşhane’ye gelen Milletvekili Musa Küçük, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldikten sonra Kelkit ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Küçük, Kelkit’te inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Küçük, festivalin ilk günkü etkinlere katıldıktan sonra cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığının parti binasında düzenlediği kahvaltı programında Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. 

Daha sonra ArzularKabaköy  Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış ile Kelkit ilçesine giden Milletvekili Küçük, kendisini burada karşılayan MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir, Ünlüpınar Belediye Başkanı Fikri Özer, Gümüşgöze Belediye Başkanı Celil Erdoğan, Söğütlü Belediye Başkanı İsa Koç ve MHP Kelkit İl Genel Meclis Üyesi Hayati Azizoğlu ile birlikte Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. 

Kelkit ilçesindeki çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Yılmaz ile görüşen Milletvekili Küçük, daha sonra ilçeye bağlı Kılıçcı, Sadak ve Sökmen köylerinin bulunduğu grup yolunda meydana gelen heyelan sonucu oluşan tahribatı yerinde inceleyerek bu tahribatın bir an önce giderilmesi konusunda ilgili kurumlarla görüşme sağlayarak gerekli talimatları verdi.

Milletvekili Musa Küçük bu incelemelerinin ardından Kelkit Devlet Hastanesine ziyarette bulunarak burada tedavi gören MHP Kelkit Belediye Encümeni İsmail Daltaban’ı eşi ve hastanede yatan diğer hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Küçük, daha sonra beraberindeki heyetle MHP Belediye Meclis Üyesi Nilgün Ayvazoğlu’nun kaza geçiren ablası Ayşegül Öner’e evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduktan sonra il merkezine döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER