PTT’den sevgililer günü kampanyası

Gümüşhane PTT Başmüdürlüğü, tüm dini ve özel günlerde düzenlediği kampanyasını 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle de düzenledi.

PTT’den sevgililer günü kampanyası
Gümüşhane PTT Başmüdürlüğü, tüm dini ve özel günlerde düzenlediği kampanyasını 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle de düzenledi.

PTT Başmüdürü Şinasi Duman, 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle PTT tarafından özel olarak bastırılan 10 çeşit tebrik kartlarının ücretsiz olarak tüm işyerlerinde müşterilere dağıtılmaya başlandığını söyledi.

Gittikçe azalan yazma alışkanlığının yeniden kazandırılması, duygu ve düşüncelerin yazıya dökülme yeteneğinin zinde tutulması, üretilen güzel sözcük ve cümlelerin kalıcı hale getirilmesi, sevenlerin, sevgililerin, aşıkların, birbirlerine değer veren insanların bu tür kampanyalarla teşvik edildiğini kaydeden Duman, “Ayrıca diğer tüm müstesna gün olan yılbaşı ve dini bayramlarımız, anneler günü, babalar günü vs. olduğu gibi müşteriler tarafından 5 gün önce postaya verilecek olan kargo ve kuryelere yüzde 10 indirim uygulanacak. Ayrıca gerçek ve tüzel kişilikler kendi pullarını da bastırabilir. Böylece gönderileri üzerine kendi pullarını da tatbik edebilirler. Diğer taraftan işyerlerinde PTT altın satışları ile diğer konsinye ürün satışları Pul ve Pulculuk filateli hizmetlerinden de yararlanabilecekler. Bu hizmetler için 365 gün tüm müşterilerimizi PTT işyerlerine davet ediyoruz.” dedi.

Başmüdür Duman, bu vesileyle tüm sevenlerin bu müstesna gününü de kutlayarak kampanya dahilinde ki kartların tanıtımını da yaptı.
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER