Rektör Yardımcılığında bayrak değişimi 

Gümüşhane Üniversitesi’nin yeni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Alemdağ olurken görevi Prof. Dr. Günay Çakır’dan düzenlenen törenle devraldı.

Rektör Yardımcılığında bayrak değişimi 

Rektörlük binasında düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır, Genel Sekreter Prof. Dr. Fatih Yalçın, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Rıdvan Şahin ve Mehmet Atalay ile Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ayyıldız katıldı. 

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Prof. Dr. Günay Çakır’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.

Önceki dönem Rektör Yardımcısı olarak birlikte çalıştığı Prof. Dr. Günay Çakır’ın Üniversite’ye çok önemli hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Rektör Zeybek, “Uzun bir süredir birlikte çalıştığımız değerli meslektaşımız Günay Bey ile birçok projede birlikte önemli başarılara imza attık. Makamlar gelip geçici olsa da dostluğumuzun kalıcı olduğuna inanıyoruz. Bu tür değişimlerin, hizmet kalitesinin daha da artırılması amacıyla her zaman gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Her ihtiyaç duyduğumuzda Günay Bey’in kapısını çalmaya devam edeceğiz ve tecrübelerinden faydalanacağız. Kendisine sunduğu hizmetler için teşekkür ederiz. Bayrağı devralan Prof. Dr. Selçuk Alemdağ hocamıza da başarılar diliyoruz. Selçuk Bey, hem Gümüşhane Meslek Yüksekokulunda hem de Mühendislik Fakültesinde önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir ve yeni görevinde de Üniversitemize değerli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu değişimin hepimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Selçuk Alemdağ da hizmetlerinden ötürü Prof. Dr. Günay Çakır’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Alemdağ yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Günay hocamız uzun bir süre görevini başarıyla sürdürerek Rektör Yardımcılığı süresince Üniversitemize önemli hizmetler verdi. Sizlerin huzurunda bir kez daha kendisine emekleri için teşekkür ediyorum. Biz de Günay hocamızdan devraldığımız hizmet bayrağını daha yukarıya çıkarabilmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” 

Prof. Dr. Günay Çakır ise “6 yıllık görev sürem boyunca Üniversitemizin daha iyi noktalara gelebilmesi adına hizmet verdim. Bugün de artık bayrağı yeni hocamıza devretme zamanı geldi. Birlikte görev yaptığım üniversite yöneticilerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyor, yeni Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selçuk Alemdağ hocamıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER