Sınav koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Gümüşhane’de 15 Eylül Pazar günü yapılacak 2024-Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı’na ilişkin koordinasyonu sağlamak amacıyla Gümüşhane Üniversitesinde “Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı” yapıldı.

Sınav koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Rektörlük toplantı salonunda Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek başkanlığında toplanan koordinasyon kuruluna Vali Yardımcısı Dr. Serhat Doğan, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral, İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yılmaz ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İsmail Türk katıldı.

Toplantıda sınavın sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için gerekli hazırlıklar, güvenlik önlemleri ve lojistik destek konuları detaylı bir şekilde ele alındı. 

“Sınav Öncesinde Yapılacak Çalışmalar”, “Sınav Günü Yapılacak Çalışmalar ve “Sınav Sonrası Yapılacak Çalışmalar” adlı üç başlıkta ele alınan toplantıda katılımcılar, sınavın düzeni ve uygulanabilirliği konusunda olası aksaklıkların önüne geçmek için fikir alışverişinde bulundu.


Sınava girecek adaylara başarı dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Sınav öncesinde yapılan bu tür koordinasyon toplantıları, sınavın başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunarak, her aşamanın titizlikle planlanmasını mümkün kılıyor. Bizler de ÖSYM Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan Ortaöğretim KPSS sınavının Gümüşhane ilimizde sağlıklı, güvenli, rahat bir ortamda geçmesi ve tüm süreçlerin etkin bir şekilde yönetilmesini sağlamak amacıyla Sınav Koordinasyon Kurulumuz tarafından toplantılarımızı düzenledik. Bu vesileyle de sınav sürecinin Gümüşhane’de ve tüm sınav merkezlerinde başarı ile tamamlanmasını temenni eder, sınava girecek tüm adaylara başarılar dilerim.”

Öğrencilerin binaya alınma işlemleri saat 10:00’da son bulacağından bu saatten sonra binaya öğrenci alımları yapılmayacak olması nedeniyle adayların, sınav saatinden önce sınav yerlerinde olmaları büyük önem taşıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER