Spor Bilimleri Fakültesi’nin ilk dekanı Prof. Dr. Haluk Koç oldu

Gümüşhane Üniversitesinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun tamamen kapatılıp Spor Bilimleri Fakültesi’ne dönüştürülmesi kararı sonrasında ilk dekan ataması gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi’nin ilk dekanı Prof. Dr. Haluk Koç oldu

Spor Bilimleri Fakültesi’ne Ankara Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Koç ilk dekan olarak atandı. 

Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde daha öncesinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlük görevini yürüten Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz Albayrak yeni Dekan Prof. Dr. Haluk Koç’a hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

Prof. Dr. Haluk Koç ise Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz Albayrak’a görevde kaldığı süre boyunca yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun Spor Bilimleri Fakültesi’ne dönüştürülmesi sonrasında ilk dekan atamamızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Spor Bilimleri Fakültemiz, öğrencilerimize daha iyi eğitim imkânları sunarak, spor alanında nitelikli bireyler yetiştirecek. Yeni Dekanımız Prof. Dr. Haluk Koç hocamız da bunun öncülüğünü yapacaktır. Kendisi spor bilimleri alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve özverili çalışmalarıyla Üniversitemizi farklı başarılara taşıyacağına inanıyorum. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz Albayrak’a da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Görev süresince yaptığı çalışmalar, Üniversitemizin gelişimine büyük katkı sağladı. Gelecekte de aynı başarıyı sürdüreceklerine yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle de Spor Bilimleri Fakülte’mizin tekrardan hayırlı olmasını diler, Dekanımız Prof. Dr. Haluk Koç ve ekibine çalışmalarında başarılar dilerim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER