TÜGVA yaz okulları büyük bir coşkuyla başladı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gümüşhane İl Temsilciliği tarafından açılan yaz okulları kalabalık bir grupla, büyük bir coşkuyla başladı.

TÜGVA yaz okulları büyük bir coşkuyla başladı

24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında 5-6-7-8.sınıflara yönelik başlatılan yaz okulunda Kur'an-ı Kerim, Canım Peygamberim, Futbol, Basketbol, Voleybol, ödüllü yarışmalar, akıl-zeka oyunları ve geziler yer alacak.

Gümüşhane’de Gazipaşa Ortaokulu, Kelkit ilçesinde Gençlik Merkezinde yapılacak olan yaz okullarında milli ve manevi değerleri ön plana çıkaran etkinlik ve faaliyetler yer alacak.

TÜGVA İl Temsilcisi İsrafil Nas, birbirinden kıymetli eğitmenlerin ders vereceği bu süreçte çocukları çok sıkmadan moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak, eğlendirerek öğretmeyi düşündüklerini söyledi.

Bu amaçla başta Kur’an eğitiminin olacağı derslerin arasında siyer, ilmihalin yanısıra akıl ve zeka oyunları, yüzme, futbol, basketbol, geziler, sinema seyirleri, piknikler gibi etkinliklere yer vereceklerini ifade eden Nas, “Rabb’im Musab’lar, Muaz’lar, Ali’ler, Ayşe’ler, Fatıma’lar yetiştirebilmeyi nasip eylesin” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER