Üniversite için Gümüşhane’ye gelen baba ve kızı kazada yaralandı

Gümüşhane Üniversitesi’ni kazanan kızını yurda yerleştirmek için kente gelen baba ve kızının içerisinde bulunduğu otomobil istinat duvarına çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan baba ve kızı yaralandı. 

Üniversite için Gümüşhane’ye gelen baba ve kızı kazada yaralandı

Edinilen bilgiye göre Bayburt’tan Gümüşhane istikametine ilerleyen Mahmut Ergören (50) 31 U 0645 plakalı otomobil, sürücüsünün Tekke Beldesi girişinde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu istinat duvarına çarparak yola savruldu. 

Sabah erken saatlerde gerçekleşen kazanın ardından olay yerine 112 acil sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. 

Kazada yaralanan sürücü Ergören ile araçta bulunan Mehmet Dönekli (53) ve kızı Melisa Dönekli (21) 112 acil sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Mehmet Dönekli, hastanedeki müdahalelerin ardından ileri tetkik ve tedavi için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. 

Kaza yapan ailenin Kahramanmaraş’ta yaşadığı ve araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Dönekli’nin aynı araçtaki kızı Melisa Dönekli’yi bu yıl kazandığı Gümüşhane Üniversitesine getirdiği ve yurda yerleştireceği öğrenildi.

YORUM EKLE