Vali Baruş Gümüşhane Belediye’sini ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’i makamında ziyaret ederek Gümüşhane Belediyesi tarafından kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Baruş Gümüşhane Belediye’sini ziyaret etti

Vali Baruş, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Başer, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Baruş, daha sonra başkanlık makamında Gümüşhane Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında brifing aldı.

“İnşallah insanların gönlünde güzel hatıralar bırakırız”

Gümüşhane gibi köklü bir tarihe sahip, devlet geleneklerini yaşatan, vatandaşların günlük hayatında da Türk örf ve adetlerine her zaman saygı duyduğu bir yaşam tarzı olan güzel bir şehre geldiğini kaydeden Vali Baruş, “İnşallah burada görev yaptığımız sürede güzel bir çalışma dönemi geçirir, Gümüşhane insanının belleğinde güzel izler bırakırız, insanların gönlünde güzel hatıralar bırakırız” dedi.

“Gümüşhane benim varlık hayatımda önemli izler bırakacaktır”

Göreve başladığı ilk andan itibaren vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştığını belirterek “Gümüşhane benim varlık hayatımda önemli izler bırakacaktır” ifadelerini kullanan Vali Baruş, “Devletine, milletine bu kadar bağlı insanlara hizmet etmek ve o yönde gayret sarf etmek, gecemizi, gündüzümüzü bu insanlara vakfetmeyi önemli bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmek için elimizden geldiğince var güçle çalışacağız. Bu çalışmaları yaparken devletimizin tüm kurumları, yerel yönetimlerimiz, belediyelerimizle birlikte koordinasyon halinde çalışmaya gayret edeceğiz. Devletimizin varlık sebebi vatandaşımıza hizmettir. Bizlerin varlık sebebi de o hizmeti yerine getirme sorumluluğunu layıkıyla idrak etmektir. Bu idrakin içinde olarak inşallah değerli belediye başkanımızla, daire amiri arkadaşlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, il genel meclis üyelerimizle güzel bir işbirliği halinde hem şehir merkezimize hem ilçelerimize hem köylerimize hep birlikte hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Bundan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Gümüşhane Belediyesi’nin il merkezindeki vatandaşların refahını arttırmada, günlük yaşantısını kolaylaştırmada önemli çalışmaları olduğunu belirten Vali Baruş, “Bu çalışmalarda koordinasyonun sağlanması, sıkıntıların aşılması, diğer merkezi kurumlarla da aynı şekilde gerekli iş birliğinin sağlanması noktasında elimden gelen her türlü katkıyı vermeye hazırım” ifadelerini kullandı.

“Bizler her daim devletimizin emrinde ve yanında olduk, olmaya devam edeceğiz”

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ise “Devletimizi arkamızda, yanımızda ve koordinasyon halinde görmek gerçekten hem şehrimizi hem bizleri mutlu ediyor, motive ediyor. Sizler devlet tecrübesi olan, uzun yıllardır da Valilik yapan birisiniz. Bunu da şehrimiz için bir şans olarak görüyor ve değerlendiriyoruz. İnşallah sizin öncülüğünüzde şehrimize çok güzel hizmetler yapacağımıza kanaatimiz tamdır. Türk Devlet geleneğinin ve kültür yapısının yoğun bir şekilde yaşayıp ve yaşatıldığı bir şehirdeyiz. Bizler her daim devletimizin emrinde ve yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Başer, sunum eşliğinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, yapılması planlanan çalışmalar hakkında da Vali Baruş’tan destek istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER