Ve o otopark açıldı

Gümüşhane’de uzun süredir hizmet veren “Çarşı Gümüşhane” altındaki otopark Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in talimatıyla ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Ve o otopark açıldı

Geçtiğimiz günlerde Karaer Mahallesi muhtarı Niyazi Samet Ataman’ın Kıbrıs Caddesindeki otoparkın niye yıllardır kapalı olduğuna dair açıklamasının ardından otopark birkaç gün önce hizmete açıldı.

Ücretsiz olarak hergün 06.00-01.30 saatleri arasında hizmet verecek otopark bölgede yaşanan trafik sorununa da büyük katkı sağlayacak.

50-80 arası araç alan otoparkın açılmasının ardından incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Vatandaşlarımızın ücretsiz olarak kullanabileceği Kıbrıs Çarşısı'nda bulanan, Çarşı Gümüşhane altında faaliyet gösteren kapalı otoparkta incelemelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Karaer Mahallesi muhtarı Niyazi Samet Ataman ise "Mahallemizde yaşanan otopark sıkıntısı dolayısıyla belediyemizle yapmış olduğumuz istişareler ve taleplerimiz neticesinde Çarşı Gümüşhane otoparkı Gümüşhane Belediyemiz öncülüğünde hizmete girmiş bulunmaktadır. Bu konu özelinde Belediye Başkanı Vedat Soner Başer bey efendiye mahallem adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2024, 20:56

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER