Demir: Otopark gelirleri Gümüşhanespor’dan alındı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir, Bal Ligine düşen Gümüşhanespor’un düştüğü yerden kalkma mücadelesi verdiğini belirterek, 15 Temmuz Zafer Meydanında Gümüşhanespor makbuzu ile ödeme alınarak toplanan ücretlerinin neden kulübün hesabına yatırılmadığını sorguladı.

Demir: Otopark gelirleri Gümüşhanespor’dan alındı mı?

Yaptığı açıklamada yerel seçimler öncesinde eski Belediye Başkanı ve yeni seçilen Belediye Başkanının Gümüşhanespor taraftarına yönelik vaatlerinin hafızalarda yerini koruduğunu belirten Demire, “Seçimlerin üzerinden hatırı sayılır bir süre geçmiş yakınma sızlanma devri sona ermiştir. İcra makamında olanlara verdikleri sözün gereğini yapmaya davet ediyorum. Bu şehrin takımını icra makamında yer tutanlar sahipsiz bırakamazlar” dedi.

Takıma tahsis edilen otobüsü bin bir bahaneyle elinden almanın şehreminine yakışan bir tutum olmadığını dile getiren Demir, “Seçim sürecinde meydanlarda Gümüşhanespor’a sahip çıkacağını yüksek perdeden dile getiren Başkan Vedat Soner Başer’in seçimin ardındaki bu sessizliği ve takımın otobüsünü dahi elinden alması anlaşılır gibi değildir” diye konuştu.

İyi niyetli girişimlerle Gümüşhanespor’a tahsis edilen 15 Temmuz Zafer Meydanındaki açık otoparkın 2024 yılı ocak ayında Gümüşhanespor’a tahsis edildiğini hatırlatan Demir, “Şehrimizin bir marka değeri olan Gümüşhanespor’a destek olması için tahsis edilen otopark 2024 yılı Nisan ayına kadar amacına hizmet etmiştir. Ancak Belediye başkanı Vedat Soner Başer’in iş başına gelmesinin ardından 1 Nisan sonrası günlük Gümüşhanespor’un hesabına yatırılması gereken para halen hesaplara yatırılmamıştır. Bu durum seçim sürecinde Gümüşhanespor taraftarına verilen sözlerin stadyumda kıyasıya yaptığı tezahüratların bir takiyyeden ibaret olduğu kanaati oluşturmaktadır. Başkana düşen derhal otobüsü takıma geri tahsis etmesi ve otopark gelirlerinin ivedi şekilde kulübe bırakılmasıdır. Aksi takdirde kendisinin verdiği sözle sözü unutma süresi arasında 2 ay geçmeyen bir başkanı bu takımda, şehirde kabullenmeyecektir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak gücümüz yettiğince takımımızın yanındayız. Bu sürecin de verilen sözlerin de sonuna kadar takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Demir, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e “Kış aylarında ortalama günlük 3-4 bin lira ciro yapan, 4 buçuk aylık bir zamanda minimum 600-700 bin lira gelir elde ettiği belirtilen otoparkın  gelirin hala daha Gümüşhanespor makbuzu ile ödeme alıp otoparkın toplanan ücretlerinin neden hesaplara yatırılmadı? Otobüsün ardından otoparkı da takımın elinden alacak mısınız?” sorularını yönelterek, “Kamuoyuna Gümüşhanespor için verdiğiniz vaatlerin takipçisiyiz. Artık bahane üretecek zaman kalmadı. Eğer takımı bitirmek otoparkı ve otobüsü almak niyetindeyseniz kapı kapı bu sahipsizliği anlatacağımızdan şüpheniz olmasın. CHP teşkilatı bu şehrin insanı ve takımını asla sahipsiz bırakmayacaktır. Sorumluların her daim sözlerinin takipçisi olacaktır” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 1 ay Önce

Eyyyy Deniz Başkan belediyenin borç durumu belli bu para kanserleri para verir mi otobüsü bile aldılar kulüpten

Aslan
Aslan - 1 ay Önce

Adama sormazlarmı benim verdiğim otopark ücretini futbol takına değil gümüşhane halkı yararına harcasınlar.Gümüşhane spor kümeye düşmeden önce neden sesin çıkmadı anlaşılan takım üzerinden siyaset yapacağına sponsor ol veya bul.

Ekrem
Ekrem - 4 hafta Önce

İki yüzlülüğü bırakalım. Vatandaş kulübe yeterli desteği vermemektedir ve küçücük stad bile dolmamaktadır. Her şeyi belediye yapmak zorunda değil. Gayet iyi yapmış başkan. O kadar seviyorsanız takıma vatandaş olarak sahip çıksaydınız zamanında.

Muhlis OCAKLI
Muhlis OCAKLI - 1 ay Önce

CHP il başkanımızın Tebrik ediyorum. Herkesin merak etmiş olduğu bir konuya değindi Sayın Belediye başkanımız bu konuda kamuoyunu ve Güzide Gümüşhane spor taraftarını tatmin edecek açıklama yaparsa seviniriz.

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 4 hafta Önce

Kulubün otobüsü gibi çöktüler tabii yaa

Girdap
Girdap - 4 hafta Önce

Bildiğim kadarıyla gelirler Aile Destek Birimi ne aktarılmaktadır.

SIRADAKİ HABER