Gümüş’ten Transfer Taarruzu

Teknik Direktör İlhan, 'Amacımız lige sorunsuz bir Gümüşhanespor olarak girmek. Bunun için gerek transfer dönemini gerekse de hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek hedefindeyiz' dedi.

Gümüş’ten Transfer Taarruzu
Teknik Direktör İlhan, “Amacımız lige sorunsuz bir Gümüşhanespor olarak girmek. Bunun için gerek transfer dönemini gerekse de hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek hedefindeyiz” dedi.

Spor Toto 2.lig beyaz grup ekiplerinden Gümüşhanespor, yeni sezona güçlü bir kadro ile girme adına transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar’da yönetim teknik direktör Metin İlhan’ın verdiği liste doğrultusunda oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Bu zamana kadar kadrosuna önemli takviyeler yapan Gümüşhanespor’un şimdiki hedefi ise ön libero ve forvet hattına kaliteli birer oyuncu transferi gerçekleştirmek. Ön libero ve forvet hattına transfer yapmak için yoğunlaşan Gümüşhanespor’da gündemdeki oyuncularla görüş alışverişleri devam ediyor. Bu iki mevki için düşünülen isimlerin ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

SORUN İSTEMİYORUZ

Gümüşhanespor’un ön libero ve forvet hattına 2-3 gün içerisinde transfer yapması bekleniyor. Teknik Direktör Metin İlhan, transferde şuanda ön libero ve forvet arayışı içerisinde olduklarını söyledi. Bu iki mevki için bazı isimlerle görüşmelerini devam ettirdiklerini ifade eden başarılı teknik adam, “Ön libero ve forvete yapacağımız takviyelerin ardından transfer çalışmalarımızı ağırdan alacağız. Özellikle üst liglerden boşta kalacak oyuncular olacaktır. Bu oyuncular içerisinde eğer bize uygun isimler olursa transfer için yeniden hareket edeceğiz. Amacımız lige sorunsuz bir Gümüşhanespor olarak girmek. Bunun için gerek transfer dönemini gerekse de hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirmek hedefindeyiz “ diye konuştu.   

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 00:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER