GÜBDER, GGA VE GP heyeti Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret etti

Gümüşhaneli Bürokratlar ve Akademisyenler Derneği (GÜBDER), Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) ve Gümüşanevi Platformu (Gp) heyeti Enerji Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu makamlarında ziyaret etti.

GÜBDER, GGA VE GP heyeti Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret etti
Gümüşhaneli Bürokratlar ve Akademisyenler Derneği (GÜBDER), Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) ve Gümüşanevi Platformu (GP) heyeti Enerji Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu makamlarında ziyaret etti.

Enerji-Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul'a geçen ay yapılan Genel Kurulda yeniden Genel Başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunan heyet, ardından Memur-Sen Genel Başkanlığı görevinden istifa edeceğini kamuoyuna açıklayan Ahmet Gündoğdu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜBDER, GGA ve GP Başkanlığından ayrılan  Erol Tekçe'nin de bir anlamda veda ziyareti olan buluşmada Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti'den Milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Başkan Gündoğdu'nun hangi ilden aday olacağının netlik kazanmadığı, muhtemel iller arasında; Ankara, İstanbul, Gümüşhane, Bursa, Diyarbakır, Urfa gibi iller olduğu söyleniyor.

Ahmet Gündoğdu memleketi Gümüşhane'den aday olması durumunda neticede  memleketi için elinden geleni yapacağını, GÜBDER'i ve özellikle Gümüş Gelişim Akdemisi’ni çok önemsediğini, bugüne kadar Gümüşhane'ye dair görmüş olduğu en güzel proje olduğunu, bunun sebebinin de gençliğe dair bir eğitim anlayışına verdiği önemden ileri geldiğini söyledi.

Ziyaret heyeti adına konuşma yapan Tekçe ise, Ahmet Gündoğdu'nun dünya çapında tanınan marka bir isim olduğunu verimliliğinin zirvesinde olduğunu, bu birikimiyle artık Memur-Sen'in dışında da ülkenin genel anlamda hizmetine talip olmasının çok önem arzettiğini, kendileriyle her anlamda gurur duyduklarını ifade etti.

Ahmet Gündoğdu'nun bugüne kadar elde ettiği müktesebatıyla her bölgeden Milletvekilliği ve Bakanlık yapabilecek nosyona fazlasıyla sahip olduğunu, tüm Gümüşhaneliler'in nerede olursa olsun Ahmet Gündoğdu'nun yanında ve arkasında olacağının bilinmesinin gerektiğini söyledi.

Heyet Ahmet Gündoğdu'ya bundan sonraki süreçte başarı dileklerini sundu. Ardından Ahmet Gündoğdu'nun da Başkan Erol Tekçe'ye Gümüşhane'den Aday Adayı olma kararlılığından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etmesinin ardından basına verilen fotoğraftan sonra ziyaret sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER