GÜSİAD Bursa’da üyeleriyle buluştu

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Bursa temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. 

GÜSİAD Bursa’da üyeleriyle buluştu

GÜSİAD Bursa Temsilcisi Fatih Köse’nin organize ettiği programa GÜSİAD Genel Başkanı Dr.Yüksel Yalçın ve Genel Sekreter Dr.Turay Kesler de katıldı.

Bursa Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Fikret Arslan, önceki dönem başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda konuşan GÜSİAD Bursa Temsilcisi Fatih Köse, Bursa’da hemşeri iş insanları olarak büyük bir potansiyelleri olduğunu, otomotiv yan sanayiden, tekstil sektörüne, ileri teknoloji makine üretiminden gıda sektörüne birçok alanda faaliyet gösteren üyelerinin olduğunu söyledi.

“Hedefimiz Bursa’da şubeleşmek”

Bunun yanında eğitim alanında dershane, ilk orta ve lise düzeyinde marka okulları olduğunu söyleyen Köse, “Üyelerimiz arasında ticari, teknik ve sosyal ilişkileri geliştirerek bölgede daha organize kümelenmiş bir iş insanları topluluğu oluşturma gayretimiz var. 2021 yılında Bursa temsilciliğimizin görevlendirilmesini müteakip bölgemizde iş dünyasında faaliyet gösteren firmaları bir araya getirerek muhtelif zamanlarda toplantılar yaptık. Zaman zaman hemşeri derneklerimizle bu konuları gündeme aldık. Bugün geldiğimiz düzeyde 100 üzerinde üyesi bulunan bir yapıyı güçlendirmeye çalışıyoruz. Bunun yanında GÜSİAD’ın diğer temsilcilik ve şubeleri ile birlikte eşgüdüm halinde çalışıyoruz. Organizasyon yapımızdaki gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra bölgede yapacağımız bir etkinlikle üyeleri daha motive olan bir yapıyı oluşturacağız. Bu heyecan ve sistematik çalışmayla birlikte hedefimiz Bursa’da şubeleşmeyi de temin etmektir. Temsilciliğimizde başkan, başkan yardımcıları Genel sekreterimiz ve üye iletişim birimimiz bulunmaktadır. Bundan böyle daha aktif, Ticaret ve Sanayi odası ve diğer meslek odalarıyla güçlü iletişimler kuran bir yapıyı birlikte tesis edeceğiz. Faaliyetlerimize katılan, değer veren tüm üyelerimize ve genel merkezimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“GÜSİAD’ı Türkiye genelinde marka STK’lar arasında konumlamak istiyoruz”

GÜSİAD Genel Başkanı Dr.Yüksel Yalçın ise “ Bursa genel merkezimize İstanbul’un ilçeleri kadar yakın bir yer. Üyeleriyle güçlü iletişim kurmaya çalışan yerelin köklü derneklerinden biri olan GÜSİAD, Bursa bölgemizdeki yapılanmasıyla daha da güçlenecektir. Sanayi ve ticari alanda faaliyet gösteren yüzlerce hemşehri müteşebbisimizin olduğu yerde hem Bursa için hem Gümüşhane yereli için hem ülkemiz için çalışan dinamik bir sivil inisiyatif burada hedefimizdir. Bölgedeki ticaret ve Sanayi odalarında, sektörel meslek odalarında çok kıymetli ve çok başarılı üyelerimiz var. Hedefimiz bu potansiyelimizi daha değerli kılmak olacaktır. Bünyemizdeki hukukçular, hekimler, akademisyenler ve mühendislerden oluşan platform ve derneklerimizle birlikte markalaşan GÜSİAD’ı Türkiye genelinde marka STK’lar arasında konumlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel merkez olarak temsilcilikler ve şubelerle birlikte birbirleriyle güçlü iletişim kuran bir yapıda mükemmellik yolculuklarının devam edeceğinin altını çizen Yalçın, “Bursa temsilciliğimizdeki tüm üyelerimize bilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Programın sonunda Bursa Temsilcisi Fatih Köse GÜSİAD Genel Başkanına Dr. Yalçın’a plaket takdim etti.

Toplantının ardından heyet Bursa’daki GÜSİAD üye ve mensuplarının işyerlerine ziyaretlerde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER