Kocaeli GÜDEF’den Gümüşhaneli iş insanlarıyla toplantı

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Gümüşhaneli iş insanlarına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Kocaeli GÜDEF’den Gümüşhaneli iş insanlarıyla toplantı

Kocaeli Heksapolis Otel’de düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve birçok iş insanı katıldı.

Programda konuşan Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu, federasyonun genel çalışmaları, faaliyetleri ve yapmak istediği projeleri hakkında bir sunum yaparak birlik beraberliği kuvvetlendiren bu programların iki ayda bir yapılacağı bilgisinin aktararak başta Milletvekili Tipioğlu ve Aslantaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu da son dönemde Filistin ve diğer coğrafyalardaki zulmün en büyük sebebinin birlik ve beraberliğin olmamasına dikkat çekti.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ise bölgedeki iş insanlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu ifade ederek bu tür toplantıların iş hayatına olumlu etki edeceğini, ticareti geliştireceğine, birlik beraberliğe katkı sunacağını belirterek sonraki toplantılarda Gebze Ticaret Odası’nın faaliyetleri ve çalışma alanlarıyla ilgili sunum yapmak istediğini kaydetti.

Toplantıda önümüzdeki süreçte Gümüşhane Dernekler Federasyonu olarak iş insanları platformu kurup bu çalışmaların daha profesyonel ve ciddi çıktıya dönüşebilecek bir süreçte yönetilmesi kararı alındı.

Program sonunda sponsor olan Mikail Ozan’a Gebze Ticaret Odası başkanı Aslantaş tarafından plaket, günün anısına Milletvekili Tipioğlu’na gümüş işlemeli tabak plaket takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER